Hoe kan ik mijn eigen potentieel beter benutten? Hoe kan ik mijn productiviteit verhogen? Hoe definieer ik mijn doelen duidelijker? Deze vragen raken iedereen en er is een veelheid aan geaccepteerde methoden en trucs. Maar mensen zijn anders... Wat is goed voor mij?


Wat kan de Change Journal doen?


De Change Journal bevat 24 effectieve en eenvoudige methoden die u kunnen helpen uw eigen productiviteit en organisatie te verbeteren. Best practices uit verschillende bronnen, samengesteld en gecondenseerd tot de essentie om te begrijpen, te proberen, te documenteren - een paar minuten per dag zijn genoeg.

Tim Jaudszims, zakenman, oprichter en auteur van het Change Journal: "Als men zo lui is en ook zo vol ideeën als ik, zoekt men naar trucs die het leven makkelijker maken. Daarom heb ik me verdiept in de wereld van gidsen en blogs, planners en tijdschriften en heb ik mijn favorieten eruit gefilterd. Zo is het Change Journal geëvolueerd."


De 24 methoden:

Pareto Principe - Eisenhower Principe - Single Tasking - Digital Detox - Circle Trick - Habits - Pitch Yourself - Clarity - Compliments - Reading - Marginal Gains - No - Clearing Out - Water - Bedankt - Rewards - Comfort Zone - Strengths - Essentialism - Goals - Pomodoro Technique - Emails - Saving - Journaling

Elke methode is bekend en goedgekeurd. De manier waarop dit idee is bewerkt voor het Change Journal - in een document dat 2-3 minuten duurt om te lezen - maakt het gemakkelijk om het in de dagelijkse routine op te nemen. Bijpassende sjablonen helpen bij het documenteren van de individuele voortgang.

"Motivation gets you started. Habit is wat keeps you going." - Jim Ryun


Specificaties:


  • Gebonden in een hard cover kunstlederen omslag.
  • voorzien van reliëf Change Journal logo op de cover