Betaalmethode

 

Bij bestelling via de site kan op de volgende manieren betaald worden:

 

 

Online betaling:

Voor online betalingen werken wij met het Multisafepay e-commerce systeem voor de veilige afhandeling van uw betalingen. Meer informatie over de veiligheid en werking van Multisafepay kunt u hier vinden:

 


Bancontact

 

Met Bancontact/Mister Cash betaalt u snel en veilig online.
Kies voor deze betaalmethode en vul uw kaartnummer en vervaldatum in. U wordt automatisch naar de site van uw eigen bank gebracht waar u gevraagd wordt het bedrag te controleren en u aan te melden via de u vertrouwde beveiligingsmodule van uw eigen bank.

 

 

iDEAL

iDEAL is de methode voor online betalen in Nederland
Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. 

 

Mastercard, Visa en American Express

 

Na het kiezen van de Online betaalmogelijkheid selecteert u op de beveiligde Multisafepay betalingspagina de creditcard die u wenst te gebruiken. Vervolgens geeft u uw creditcardgegevens in om de betaling af te ronden.

 

 

Maestro

Dankzij Maestro® zijn kredietkaarten niet langer de enige aanvaarde kaarten in België om online te shoppen. U kan nu ook online betalen met uw bankkaart zelfs wanneer u geen kredietkaart heeft!

 

 

Paypal

PayPal is een veilige en eenvoudige manier om aankopen te betalen via het internet zonder dat u uw bankgegevens aan de verkoper doorgeeft. Zo kunt u met een gerust hart online shoppen. .

 

 

Klarna

Met Klarna betaal je je bestelling achteraf zodra je deze hebt ontvangen en besloten hebt deze te houden. Zo betaal je nooit voor wat je terugstuurt. Je betaalt wanneer het jou goed uitkomt tijdens de betaaltermijn van 21 dagen.

Achteraf betalen met Klarna is veilig en eenvoudig. Met Klarna is het niet mogeljk je bestelling op een afhaalpunt te laten bezorgen. Om voor Klarna te kiezen als betaalmethode moet het verzendadres overeenkomen met het factuuradres.

 Op de website van Klarna worden veelgestelde vragen beantwoord met betrekking tot betaling, facturering en de betaaldatum. 

 

Apple Pay

 

Betaal veilig en snel met je Apple device, de betalingen via Apple Pay worden bevestigd via TouchID of FacID

 

 
 


Afhaling winkel:

U wordt verwittigd per mail wanneer uw bestelling klaar ligt voor afhaling. Waar u uw wagen altijd gratis kan parkeren op onze eigen Parking in de Rodestraat 5-7


Onze openingstijden zijn:

maandaggesloten
dinsdag9.00-12.15 en van 13.15-18.00
woensdag9.00-12.15 en van 13.15-18.00
donderdag9.00-12.15 en van 13.15-18.00
vrijdag9.00-12.15 en van 13.15-18.00
zaterdaggesloten
zondaggesloten

 Verzendingskosten:

Bestellingen vanaf € 39 worden GRATIS geleverd in de Benelux.
Voor bestellingen onder de € 39 rekenen wij € 3,95 verzendingskosten. 

Prijzen:

Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW. Prijs-, model- en uitvoeringswijzigingen zijn voorbehouden evenals typefouten. Intracommunautaire levering:

Bestellingen van Nederlandse bedrijven worden intracommunautair geleverd, tegen 0% BTW.
Wilt u hier gebruik van maken?
Vul dan het BTW-nummer en de bedrijfsnaam correct in tijdens het bestelproces.