Waterman pen

Waterman pen
De opmerkelijke geschiedenis van het merk wordt gekenmerkt door een onophoudelijke zoektocht, naar een verbintenis tussen innovatie, design en perfectie Met een ongeëvenaarde kwaliteit en verbeeldingskoracht hebben de gratie, sensualiteit en kenmerkendheid van WATERMAN het merk al meer dan 120 jaar een vaste plaats bezorgd in het hart van de Franse elegantie en luxe. In een symbiose van prestigieuze materialen, kleuren en een kenmerkende levendige persoonlijke stijl, gaat WATERMAN door met het creëren van enkele van 's werelds meest elegante en inventieve schrijfinstrumenten.
  • Waterman L'Essence Du Blue
    L'Essence du Blue
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 83

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 83

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Het bijzondere verhaal achter Waterman pennen

Waterman werd in 1883 opgericht door Lewis Edson Waterman. De heer Lewis richtte het bedrijf op na het uitvinden van de vulpen die we vandaag de dag zeer goed kennen. Het idee kwam bij hem op toen hij op het punt stond een belangrijk contract met een klant te tekenen, maar zijn pen lekte. De pen werkte dus niet ideaal en tot gevolg kocht deze klant een nieuwe pen bij een concurrent. Voor Waterman was dit de reden om een ​​nieuwe vulpen te ontwikkelen. Tot op de dag van vandaag staat de Waterman pen of vulpen bekend om zijn continue kwaliteit, maar vooral als innovatief schrijfinstrumenten met optimaal schrijf comfort.

De Franse stijl bij Waterman De huidige naam van de pennenfabrikant, Waterman Paris, laat duidelijk zien waar de inspiratie voor het ontwerp en de innovatie van de schrijfinstrumenten vandaan kwam. Van Parijs. In 1900 werd Waterman op de Wereldtentoonstelling onderscheiden met de gouden medaille voor uitmuntendheid. Sindsdien is de Franse stijl onlosmakelijk verbonden met het luxe merk schrijfinstrumenten. De Waterman pennen worden dan ook allemaal gemaakt in Saint-Herblain in Frankrijk. Nieuwsgierig naar de unieke collecties van Waterman? Bekijk het ruime assortiment bij Penworld.nl

Waterman balpen, vulpen of pennenset

De grote passie voor schrijven valt terug te vinden in de Waterman balpen, vulpen modellen. Kwaliteit, design, comfort komen bij elkaar tot een schrijfervaring van het hoogste niveau. Een pennenset van Waterman met balpen en vulpen is een aankoop waar u geen spijt van zal krijgen. het merk bestaat niet voor niks al langer dat 100 jaar. De vele balpennen en vulpennen van waterman bewijzen keer op keer weer dat het merk haar volledige passie in de ontwikkeling van nieuwe modellen steekt, met als resultaat ongeëvenaarde en immense populariteit onder de schrijf liefhebbers.

Harmonie in schrijven, dat is in het kort hoe Waterman balpennen en vulpennen kunnen worden omschreven. Daarnaast is het design een waar lust voor het oog, met vormen van majestueuze silhouetten uit de levendige franse historie zijn terug te vinden in sommige vulpennen die rijk zijn aan details. Passie, harmonie en kwaliteit, dat is waar Waterman voor staat.

De Waterman Rollerball niet te vergeten

Na uitvinding van Japanse bodem, de rollerball heeft Waterman met haar uitvoering wederom laten zien dat haar passie, gevoel voor design en onmetelijk kwaliteit weer een innovatief model te hebben toegevoegd aan de collectie, Naast de modellen Hemisphere, Carene en Expert is de collectie nu een rollerball pen rijker. Een staaltje vakwerk zou je kunnen zeggen, want de rollerball pen van Waterman beschikbaar bij penworld.nl zorgd voor een samenkomst van de bovenstaande eigenschappen bij elkaar komen tot een resultaat van het hoogste niveau.

Waterman Paris pen, favoriet

Voor een harmonieus handschrift en een krachtige presentatie is Waterman Paris pen misschien wel meest favoriet. De Waterman Paris pen is een van de voornaamste modellen met vullingen voor uw balpen ballpoint, rollerball of vulpen. Niet voor niks is dit model waarschijnlijk favoriet, want de innovatieve keuze van kwalitatieve materialen, unieke aandacht en sublieme smaak zijn terug te vinden in de Waterman Paris pen en zorgen voor een schrijf sensatie.

Water vulpen kopen, laat je pen graveren

Een Waterman vulpen kopen, Penworld ziet veel dat dit als relatiegeschenk of cadeau wordt gegeven. Je kunt de Waterman vulpen, fountain pen graveren met je persoonlijke boodschap, logo of naam. Een pen graveren bij penworld is een koud kunstje, maar wordt vakkundig volbracht. Een pen graveren, of het nu een rollerpen, Carene of Hemisphere vulpen

Waterman pen vullingen

Vullingen voor uw waterman balpen, rollerball, ballpoint en niet te vergeten vulpen zijn in het assortiment van Penworld.nl altijd op voorraad. Vullingen voor de vulpen(ookwel fountain pen genoemd, zijn er in verschillende kleuren als zwart, koningsblauw, rood en groen. Waterman convertere, inktpatronen voor de rolleball en balpen zijn bij penworld te verkrijgen.

FAQ

Wat vond en patenteerde Waterman in 1884 uit?

Lewis Edson Waterman heeft in 1884 de vulpen uitgevonden en gepatenteerd. Naar aanleiding van een lekkende pen tijdens het tekenen van een belangrijk contract besloot hij het product opeen nieuwe en innovatieven manier ontwikkelen.

Zijn Waterman pennen goed?

Waterman pennen maken kwalitatief hoogwaardige pennen sinds 1883. Met de modellen Hemisphere, Paris, Expert en Carene biedt Waterman een compleet assortiment pennen van het hoogste niveau.

Frequently Asked Questions(FAQ)