Uw taal: Nederlands
Uw taal:
Vinkje

Specialist in schrijfwaren

Vinkje

Grote voorraad

Vinkje

Gratis levering vanaf € 50

Vinkje

Voor 16.00 uur besteld, morgen geleverd

 
 
(0)
Vergeet uw inkt hier niet te bestellen 

U hebt niets in uw winkelwagen.

Secrid Twin Wallet

Secrid Twin Wallet

Secrid Twin Wallet

Heb je veel pasjes, visitekaartjes, geld of andere bonnen en papieren maar wil je toch graag een compacte portemonnee? Dan is de secrid twin wallet een uitstekende keuze. De twin wallet is de grootste wallet uit de secrid serie maar nog steeds heel compact. Je kunt er maar liefst 16 kaarten, pasjes, bonnen of papiergeld in kwijt. De twin wallet is voorzien van twee cardprotectors voor een perfecte protectie tegen skimmen en andere ongewenste digitale communicatie.

Positie
Set Descending Direction

Lijst Foto-tabel

18 per pagina

17 artikel(en)

Positie
Set Descending Direction

Lijst Foto-tabel

18 per pagina

17 artikel(en)

Op zoek naar een cardprotector voor al jouw betaalkaarten en andere passen maar bieden de normale wallets niet genoeg ruimte? Misschien is de Secrid Twin Wallet dan wel het product dat jij zoekt. De Twin Wallet is voorzien van maar liefst twee Cardprotectors in plaats van een waardoor deze wallet maar liefste ruimte biedt voor 16 kaarten. Dit is de grootste wallet van Secrid maar nog steeds compact van formaat.

De Secrid Twin Wallet, voor wie ruimte nodig heeft.
De Secrid Twin Wallet is er voor de mensen die ruimte nodige hebben. Waar de andere wallet van Secrid maar ruimte bieden voor 6 kaarten heeft de Secrid Twin Wallet maar liefst ruimte voor 8 tot 12 kaarten. Daarnaast is er ook nog eens ruimte voor 4 extra kaarten, bankbiljetten, visitekaartjes en bonnetjes. Met zijn hoogte van 10.2 cm en lengte van 7 cm past De Secrid Wallet nog steeds perfect in iedere broekzak. De Secrid Twin Wallet is slecht 25 mm dik en weegt niet meer dan 72 gram. De grootste wallet uit de Secrid-lijn maar nog steeds klein van formaat. Net zoals alle andere wallets is dit product voorzien van leer van hoogwaardige kwaliteit. Het leer is afkomstige van Europese huiden maar volledig geproduceerd in Nederland. In de sociale werkplaats in Leiden worden alle onderdelen samengebracht tot het uiteindelijke product. Secrid heeft met het maken van de wallets de leerproductie in Nederland naar een niveau gebracht waar we trots op mogen zijn.

Meer dan een mooi product alleen
Natuurlijk ziet de Secrid Twin Wallet er mooi uit maar er zit nog meer achter dit product. Secrid houdt bij het produceren namelijk ook rekening met het milieu. Zo probeert het merk onnodige verspilling te beperken en zorgen ze ten alle tijden voor goede werkomstandigheden. De Cardprotectors gaan daarnaast een lange tijd mee waardoor men niet onnodige nieuwe aankopen hoeft te doen. Met de aanschaf van een Secrid Twin Wallet maak je dus niet alleen jezelf blij maar ook vele anderen. De wallet is daarnaast ook zeer geschikt om weg te geven. Dit compacte maar praktische gadget is het perfect cadeau voor man en vrouw.