Uw taal: Nederlands
Uw taal:

Specialist in schrijfwaren

Grote voorraad

Gratis levering vanaf € 50

Voor 17.00 uur besteld, morgen geleverd

 
 

Secrid Twin Wallet

Heb je veel pasjes, visitekaartjes, geld of andere bonnen en papieren maar wil je toch graag een compacte portemonnee? Dan is de secrid twin wallet een uitstekende keuze. De twin wallet is de grootste wallet uit de secrid serie maar nog steeds heel compact. Je kunt er maar liefst 16 kaarten, pasjes, bonnen of papiergeld in kwijt. De twin wallet is voorzien van twee cardprotectors voor een perfecte protectie tegen skimmen en andere ongewenste digitale communicatie.

Positie
Set Descending Direction

Lijst Foto-tabel

18 per pagina

16 artikel(en)

Positie
Set Descending Direction

Lijst Foto-tabel

18 per pagina

16 artikel(en)

Design en materiaal
Net als de mini wallet en slim wallet is de buitenkant van de secrid twin wallet vervaardigd van in Nederland geproduceerd kwaliteitsleer. De oorspronkelijke uitstraling van het leer is goed behouden en het heeft een natuurlijke glans. De Original serie is zakelijk en stijlvol. Kies voor de Matte optie voor een prachtige zachte en elegante uitstraling in diverse kleuren. Hou je meer van een uitgesproken karakter? Dan past een design in krokoleer (gemaakt van runderhuiden) of de robuuste Dutch Martin variant bij jouw stijl.

Dubbele creditcardhouder met handig uitschuifmechanise
Met de Secrid wallets is zoeken naar passen voorgoed verleden tijd. De aluminium creditcardhouder heeft namelijk een gepatenteerd mechanisme dat met één simpele beweging toegang geeft tot je pasjes.

Inhoud
De secrid twin wallet mag dan wat groter zijn dan de andere wallets, hij is nog steeds zeer compact en heeft ongelooflijk veel opbergcapaciteit voor al je waardevolle items. De twin wallet biedt ruimte voor:

  • 12 platte pasjes of 8 verdikte passen in de cardprotector
  • 4 onbeschermde passen, papiergeld of munten
  • Bonnetjes of visitekaartjes in een speciaal hiervoor ontworpen vak

Afmetingen en gewicht
De secrid twin wallet heeft een afmeting van 70 x 102 x 25 mm. De wallet weegt 72 gram.

web-monitoring-ok