Rollerball

De rollerball pen - of rollerballs, zijn een super alternatief van de vulpen.Dankzij het uitmuntende inktstroom systeem zorgt een waterman of Parker rollerball pen voor een uitgebalanceerde inkttoevoer. De inkt van rollerball pennen zorgen voor een perfecte schrijfervaring en een veilig en duidelijk, zegmaar vlekkeloos resultaat van uw notitie in uw agenda 2024, formeel opgestelde brief of ondertekening van uw document. De uitstekende rollerball pen is natuurlijk ook onuitwisbaar. Is een vulpen niet praktisch of uw balpen te simpel, dan is een rollerball pen een uitkomsten en op advies van Penworld zo goed als zeker de juiste pen juiste voor jou. Bescherm uw rollerball in de juiste etui.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 335

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 335

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Rollerballs - Japans meesterwerk

De rollerball of rollerball pen is een uitvinding van Japanse bodem. Vorige eeuw is bijna de perfecte combinatie van de bekende en betrouwbare balpen en de elegant vulpen een variatie bedacht waarmee het uitstekende schrijf gevoel van een vulpen niet verloren gaat en de zekerheid van de balpen ook gewaarborgd wordt. Sinds de lancering en opkomst van de roller pen is het nu uitgegroeid tot een van de populairste schrijfinstrument in Azië en heeft zich uitgebreid naar Europa en de verenigde Staten

De rollerballs vullingen zijn goedkoop en te vergelijken met die van een balpen. De rollerbalpen gebruikt meer vloeibare inkt en is daarom veel soepeler dan een balpen en heeft dus een schrijfervaring die kan worden vergeleken met een vulpen. De rollerball pen is dus comfortabel als een vulpen, met de inkttoevoer zekerheid van een balpen. Daarnaast heeft de rollerball inkt heeft een kortere droogtijd dan een vulpen en vlekt zo goed als niet.

Rollerbalpennen zijn er in veel verschillende vormen, maten en diktes - sommige modellen hebben meer weg van moderne balpen ontwerpen, andere modellen zijn ontworpen in de lijn van vulpennen om aan te sluiten bij het schrijf gevoel van. Kortom, voor elke gelegenheid een passende rollerball pen.

Rollerballs, het perfecte geschenk

Als u op zoek bent naar het uniek cadeau of geschenk: Voor een verjaardag, een dankbetuiging of een bevestiging van een zakelijk cadeau, zijn rollerballs bij uitstek een zeer geschikt item als gift . In sommige situaties is een balpen niet zo stijlvol als een vulpen, maar bijvoorbeeld een laptoptas weer een te dure aankoop. Tegenwoordig gebruiken echter niet alle schrijvers regelmatig vulpennen - en in het beste geval wil je iets weggeven dat ook wordt gebruikt. Rollerballs zijn hier dan de juist en wel zo veilige oplossing. Ze vormen de perfecte brug tussen de elegantie van een vulpen met de praktische voordelen van een balpen.

Als je niet zeker weet of de ontvanger met een vulpen schrijft, of voorkeur heeft voor een balpen, of deze juist te universeel voor je is als gift, dan zijn rollerballs pennen in veel verschillende vormen en soorten verkrijgbaar.

Parker rollerball pens

Parker rollerball pens, het engelse merk heeft hoogstwaarschijnlijk voor bijna elke gelegenheid de juiste parker rollerballs modellen beschikbaar. De prijsklasse reikt van zeer exclusief (kostbaar) tot zeer betaalbaar. De kwaliteit van het merk is zeer solide en gedegen, zodat je kunt zeggen dat je bijna niet fout kunt gaan met de keuze om parker rollerball pens aan te schaffen als relatiegeschenk. Kijkt u toch eens rond bij de andere producten als een pasjeshouders of

Waterman rollerpen

Waterman rollerpen, is een zeer sterke tegenhanger als het gaat om solide, kwalitatieve elegante rollerpen.
Watermanis een favoriet merk onder de echte pen liefhebber en met de unieke collectie aan rollerpen modellen biedt Waterman een selectie aan mooie relatiegeschenken, welke je met zekerheid en trots aan je relatie kunt geven.

Rollerballs, Lamy Swift met M66 vulling

De lamy Swift roller pennen met M66 vulling zijn uitstekend geschikt als geschenk voor een liefhebber van de schrijfervaring. Voorzien van de M66 vulling geven de Swift rollerpennen van Lamy een waar schrijf gevoel en schrijf resultaat. Deze rollerball pen met drukknop, is zeer populair en handig en met die reden kunt u met een gerust hart dit cadeau aan uw relatie, familielid of collega geven.

Wat is een rollerball?

Een rollerball pen of rollerpen is een pen voorzien van dunne inkt. De pen schrijft duidelijk, zonder sterke druk op de punt uit te oefen. De inkt is op waterbasis of van gel. Omdat de inkt niet op oliebasis is, zoals in een balpen, droogt deze sneller op en is er minder kans op vlekken.

Frequently Asked Questions(FAQ)