Moleskine

Moleskine

Moleskine
Met een Moleskine notitieboek haalt u kwaliteit in huis. Bij Penworld.be is het assortiment van dit prachtige merk zeer ruim en kent veel prachtige opties. Met een grote verscheidenheid aan notitieboeken, schetsboeken, agenda's, journals en planners van Moleskine kunt u alle kanten op. Wist u dat het merk een rijke geschiedenis heeft? Grote schrijvers en kunstenaars uit het verleden maakte gebruik van een notebook Moleskine. De hoge kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid is terug te zien in de stevige kaft, handige bladwijzers en praktisch elastiek. Wilt u de Moleskine notitieboek gebruiken voor op werk, thuis of tijdens het reizen? Met verschillende papiersoorten, zoals gelijnd, dotted en blanco papier kunt u de het product eigen maken aan de hand van uw wensen. Moleskine notitieboek kopen? Penworld.be!
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 53

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 53

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Moleskine notitieboek, wie gingen u voor?

Grote schrijvers en kunstenaars als Vincent van Gogh, Matisse, Ernest Hemingway, Bruce Chatwin en Picasso maakte al vroeg kennis met de kwaliteit van notitieboeken van de Franse boekbinders. Er mag wel gesteld worden dat een notebook Moleskine geholpen heeft om de inspiratie en ideeën van kunstenaars en schrijvers over te brengen naar de rest van de wereld. Van oorsprong komt het bedrijf uit Frankrijk. Franse boekbinders brachten de notitieboeken en schetsboeken, niet zonder succes, op markt.

Dit was het begin van een reis waarbij vele internationaal bekende kunstenaars en schrijvers gebruik maakte van een Moleskine. Toen de productie in 1986 werd stopgezet (na overlijden) kwam er hieraan helaas een eind.

Gelukkig pakte ruim 10 jaar later (1997) een Italiaans bedrijf gevestigd in Milaan de handschoen weer op en werd het merk Moleskine officieel geboren. Nu zoveel jaar later is een notebook Moleskine niet meer weg te denken en gebruiken dagelijks wereldwijd honderdduizenden mensen een schetsboek, planner of agenda van dit merk. Naast een Moleskine notitieboek vindt u ook andere wereldberoemde merken in onze collectie. Zo vindt u onder andere een Filofax notitieboek, Leuchtturm 1917 notitieboek en een Lamy noteboek. Bij een exclusieve Moleskine notitieboek horen natuurlijk ook de beste pennen. Deze vindt u natuurlijk ook in onze exclusieve pennenshop.

Uitsluitend het beste

Het zeer praktische formaat, de hoge kwaliteit, mooie afwerking, luxueuze uitstraling en gebruiksvriendelijkheid maakt een Moleskine notitieboek tot een zeer geliefd product. Tijdens het werk is het belangrijk dat uw notities goed bewaard worden en de Moleskine notitieboek praktisch in gebruik is. Een Moleskine notitieboek heeft een bladwijzer om georganiseerd te werken. De elastische sluiting en afgeronde hoeken bieden een goede bescherming en zorgen dat u de notebook Moleskine eenvoudig overal met u meeneemt. Daarbij vindt u achterin het notitieboek een handig opbergvak. Dit maakt een notebook Moleskine ook erg geschikt voor boodschappenlijstjes, agenda of als schetsboek. Houdt u van schetsen? Kies dan de Sketchbook, zeer praktisch in gebruik en met zijn 88 pagina's, zachte kaft, blanco papier en handige formaat kunt u altijd en overal schetsen. Heeft u een vraag over een Moleskine notebook, schetsboek, planner of agenda? Schroom niet om ons te contacteren. Wij helpen u graag bij het vinden van de beste artikelen in onze winkel.

Moleskine Classic

Als u denkt aan Moleskine is de kans groot dat u de Classic uitvoering voor u ziet. De Classic Moleskine notitieboeken zijn doorgaans beschikbaar in verschillende formaten, zoals A4, A5, A6, pocket, large en extra large. Kies het papiersoort die het noteren in uw situatie makkelijk maakt. Zo kunt u kiezen voor gelijnd, dotted, blanco of geruit papier. Daarnaast heeft u keuze uit een ruime verscheidenheid aan kleuren en kunt u kiezen voor een Moleskine notitieboek of schetsboek met een harde of juist een zachte kaft.

Moleskine Passion Journal

Moleskine passion journals zijn beschikbaar in verschillende thema's. Dit maakt een journal een erg leuk en praktische manier voor reisverslagen, recepten te noteren of ontwikkelingen van uw baby bij te houden. Ideaal als u op zoek bent naar een uniek cadeau voor een dierbare of om uzelf te verwennen met een kwalitatieve manier om uw hobby's bij te houden. Zo vindt u verschillende uitvoeringen bij Penworld, zoals een receptenboek, wijnboek, Film & Tv notitieboeken, baby journals, wedding journals en een zeer handige reisuitvoering. Een Passion Journal mag eigenlijk niet ontbreken bij het bijhouden van belangrijke notities en zaken.

Agenda & Planner

Zoekt u naar de beste agenda? Kies dan voor een Moleskine agenda. De agenda's van dit merk staan voor kwaliteit en zijn beschikbaar in verschillende varianten. Zo kunt u kiezen voor een 12 maanden agenda of een 18 maanden agenda. Dit is natuurlijk erg handig om allerlei belangrijke zaken te onthouden en veilig te bewaren. De Moleskine agenda is geschikt voor op school, werk of thuis. Naast een agenda kunt u ook kiezen voor een Moleskine planner. Nu lijkt een planner natuurlijk veel op een agenda, maar er zijn toch een aantal verschillen. Met een Moleskine planner heeft u meer mogelijkheden en ruimte voor extra notities.. Deze extra ruimte bieden u meer mogelijkheden op dieper in te gaan op de zaken die u plant. Wilt u graag dagplanningen, weekplanningen, maandplanningen of jaarplanningen bijhouden? De keuze voor een planner is snel gemaakt. De hoge kwaliteit en luxueuze uitstraling van de agenda's en planners maakt het tot een zeer populaire keuze

Smart Writing Set

Toe aan de volgende stap in de wereld van notities? De Moleskine smart writing Set is een trendsetter die het ouderwets schrijven van notities en de digitale wereld met elkaar verbindt. Middels Ncoded technologie herkent de Moleskine Smart Writing Set elke pennenstreek. De slimme techniek brengt deze pennenstreek vervolgens over op de app en wordt deze in real-time gedigitaliseerd. Met deze smart writing set kunt u notities bewerken, ordenen, delen en al uw ideeën inzichtelijk maken. Meer weten over de Smart Writing Set? Neem contact met ons op of bestel deze direct online.

Notebook Moleskine is een uniek cadeau

Zoekt u inspiratie voor een cadeau? Het vinden van een leuk en uniek cadeau is vaak erg lastig. Een notebook Moleskine is wellicht een goede optie om voor te kiezen. Niet alleen is een Moleskine notebook, agenda of schetsboek een prachtig cadeau voor een dierbare, maar ook voor uw personeel of een zakenrelatie is een Moleskine notitieboek, planner of journal de juiste keuze. Het is zelfs mogelijk om een Moleskine notitieboek te personaliseren met een speciale boodschap of naam. Dit geldt niet voor alle producten van Penworld.be. Bij het betreffende Moleskine notitieboek staat aangegeven of personaliseren mogelijk is. Uiteraard kunnen wij u informeren als u vragen heeft.

FAQ

Wat is moleskine?

Moleskine is een merk dat gespecialiseerd is in notitieboeken, schetsboeken, agenda's en planners. Het Italiaanse merk produceert vanaf 1997 hoogwaardige artikelen. Hiermee borduren ze verder op Franse boekbinders die 150 jaar geleden begonnen met de ontwikkeling van notitieboeken. Vandaag de dag is een Moleskine notitieboek zeer populair vanwege de exclusieve uitstraling, praktische manier van werken, bladwijzers en een handig opbergvak. Moleskine notitieboek kopen? Bij Penworld.be vindt u een mooie collectie van uitsluitend de beste artikelen.

Waar kan je moleskine kopen?

Naast een notebook Moleskine vindt u nog vele andere producten van die wereldberoemde merk bij Penworld.be. Bestel vandaag voor 16.00 en u ontvangt de volgende dag uw bestelling al in huis. U hoeft dus niet de deur uit, maar bestelt uw Moleskine notitieboek, planner, agenda of schetsboek gewoon online in onze winkel. Uiteraard kunt u ook onze fysieke winkel in Antwerpen bezoeken.

Frequently Asked Questions(FAQ)