S.T. Dupont Aanstekers

S.T. Dupont Aanstekers
Het in Parijs gevestigde S.T. Dupont staat wereldwijd bekend als fabrikant van luxe sigaar aanstekers. De prachtige klassieke designs en hoge vakmanschap maakt een S.T. Dupont aansteker tot een waardevol kunstwerk die vaak van generatie op generatie wordt doorgegeven. S.T. Dupont aanstekers maken gebruik van de beste technieken om in alle omstandigheden een betrouwbare aansteker te bieden. Als officieel verkoper van S.T. Dupont aanstekers bieden wij met trots onze collectie aan van dit wereldberoemde merk. S.T. Dupont aansteker kopen?penworld.be

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 63

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 63

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

 

Ontdek de vakmanschap van S.T Dupont

Al in 1941 creëerde S.T. Dupont de eerste luxe aansteker. De elegante lijnen, prachtige materialen en het fijne gewicht van een S.T. Dupont aansteker spreekt veel mensen direct aan. De herkenbare “ping” na openen van de Dupont aansteker wordt door bezitters zeer gewaardeerd en herkend. De S.T. Dupont aanstekers hebben een garantie van 2 jaar. Tel daarbij het hoge vakmanschap en kwaliteit op van elke S.T. Dupont aansteker en u kan niet anders dan concluderen dat S.T. Dupont aanstekers het beste is wat er in het aanbod van aanstekers te vinden is. Heeft u een vraag over een S.T. Dupont aansteker of wenst u advies? Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder bij het vinden van de beste Dupont aansteker. Neem contact met ons op middels de e-mail, telefoon of bezoek onze winkel in Antwerpen.

 

 

Dupont Aanstekers, zeer luxueus en exclusief

De klassieke designs van Dupont aanstekers maakt de aanstekers tot een gewild object voor liefhebbers. S.T. Dupont staat voor kwaliteit en dat is te merken in de luxueuze en exclusieve assortiment van aanstekers. De elegante designs van de in sommige gevallen handgemaakte aanstekers springen al snel in het oog. Zo is er met de S.T. Dupont Ligne 2 Cohiba Aansteker (het resultaat van een samenwerking tussen S.T. Dupont en Cohiba, twee wereldberoemde merken) ingespeeld op de wens voor een luxe aansteker van goud. Elke Dupont aansteker heeft een uniek design, naast gouden uitvoeringen, zijn er ook zilveren, chrome, koperen en S.T. dupont aanstekers in verschillende kleuren te vinden bij Penworld.be. Vandaag besteld, morgen geleverd!

 

In ons assortiment van luxe S.T. Dupont aanstekers vindt u in totaal 63 aanstekers in verschillende prachtige designs. De Dupont aanstekers zijn bij Penworld onderverdeeld in verschillende categorieën. Zo bieden wij S.T. Dupont Minijet, S.T. Dupont Slim, S.T. Dupont Maxijet, S.T. Dupont Défi extreme, S.T. Dupont E-Slim, S.T. Dupont Hooked, S.T. Dupont Défi XXtreme, S.T. Dupont Ligne 2 en S.T. Dupont Megajet aanstekers aan.

 

Dupont aansteker goud

Het meest uit het oog springend in onze collectie van aanstekers zijn toch wel de (24 karaats vergulde) gouden Dupont aanstekers. Zo bieden wij een Dupont aansteker goud aan welke is voorzien van een Fine Gold gravure, geïnspireerd op een goudstaaf. Naast deze aansteker hebben wij nog vele andere prachtige en elegante S.T. Dupont aansteker in goud beschikbaar online en in onze winkel in Antwerpen. Deze stijlvolle aanstekers zijn zeer luxueus en prachtige objecten om binnen de familie door te geven. Meer informatie over onze gouden S.T. Dupont aanstekers? Neem vrijblijvend contact met ons op!

 

FAQ

 

Dupont aansteker prijzen?

De prijzen van een Dupont aanstekers variëren sterk. Als officieel verkoper van S.T. Dupont vindt u in onze winkel de beste prijzen. Zo vindt u al een S.T. Dupont aansteker van € 49,95 bij Penworld. De duurste S.T. Dupont aansteker kost € 1100,-. Met ruim 60 verschillende S.T. Dupont aanstekers in verschillende prijsklassen vindt u altijd een aansteker die past binnen uw budget. Uiteraard speelt het materiaal, zoals goud ,zilver, palladium of natuurlijke lak die handmatig aangebracht wordt een grote rol in de prijsstelling. Een S.T. Dupont aansteker is een waardevol en luxueus object die vaak generaties binnen de familie blijft. Een S.T. Dupont aansteker kopen? Bekijk ons uitgebreide collectie!