Uw taal: Nederlands
Uw taal:
Vinkje

Specialist in schrijfwaren

Vinkje

Grote voorraad

Vinkje

Gratis levering vanaf € 50

Vinkje

Voor 16.00 uur besteld, morgen geleverd

 
 
(0)
Vergeet uw inkt hier niet te bestellen 

U hebt niets in uw winkelwagen.

Pelikan

Pelikan

Ongewone materialen en een bijzonder design. De hoogwaardige schrijfinstrumenten vinden bewonderaars onder kenners en occasionele gebruikers. Het is bijna altijd liefde op het eerste gezicht of na de eerste pennentrek. Fascinatie en passie, veel meer dan de som van de twee. Verfijnd vervaardigd in meer dan 300 stappen zijn deze schrijfinstrumenten een toonbeeld van toewijding, precisie en perfectie. Ontworpen om te inspireren.

Positie
Set Descending Direction

Lijst Foto-tabel

18 per pagina

Artikelen 1 tot 18 van 79 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Positie
Set Descending Direction

Lijst Foto-tabel

18 per pagina

Artikelen 1 tot 18 van 79 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

In 1838 richt Carl Hornemann een inktfabriek op in Hannover, Duitsland. Na bijna honderd jaar inktproductie breiden ze hun repertoire uit met de lancering van de eerste Pelikan vulpen. Het zuiger vulsysteem van de eerste Pelikan vulpennen is revolutionair. En ook het design blijkt tijdloos, want bijna honderd jaar later is Pelikan een heus begrip in de wereld van het schrijven, en staat nog steeds bekend om zijn klassieke groen-gestreepte zuigervulpen: de Souverän!

Stresemann

De Souverän vulpen (alsook balpen, roller en vulpotlood!) staat na 100 jaar nog steeds op zijn strepen. Pelikan werd bekend om zijn unieke gestreepte uitvoeringen, vernoemd naar de krijtstreep maatpakken van Duits Politicus Gustav Stresemann. Het design mag in al die tijd dan wel nagenoeg ongewijzigd zijn, het is allesbehalve gedateerd en Pelikan zet zeer sterk in op vernieuwing. Zo brengen ze jaarlijks nieuwe uitvoeringen van de Classic en Souverän vulpennen op de markt. De designs en het kleurenpallet variëren telkens, zodat iedere pen een ander karakter krijgt.

De klassieke groen-gestreepte Souverän met gouden afwerking blijft na bijna een eeuw nog steeds zeer populair. De groene afwerking zorgt voor een likje kleur, maar blijft toch elegant en stijlvol. Liever iets moderner? De Souverän Stresemann collectie is uitgevoerd in een prachtig zilvergrijs gestreept katoenhars met zilverkleurige afwerking voor een zakelijke uitstraling. Verkrijgbaar in verschillende groottes kan de Souverän iedere hand bekoren, van de kleinste Souverän M300, tot de grote en statige M1000! De kracht van de vulpen zit natuurlijk in de schrijfervaring, dus iedere Souverän vulpen is uitgerust met een mooie en zacht schrijvende massief gouden penpunt.

Meer inkt

Met een rijke geschiedenis van inktproductie kan dit aspect natuurlijk niet achterwege gelaten worden! Pelikan biedt hoge kwaliteit vulpeninkt aan  in de ‘Edelstein’ collectie, geïnspireerd door verschillende edelstenen. Tot slot zorgt Pelikan ook ieder jaar voor een ‘Inkt van het jaar’: een bijzondere kleur die ook telkens vergezeld wordt door een reeks van Pelikan Classic M200 schrijfwaren in dezelfde kleur.

Het gamma van Pelikan is zeer uitgebreid, van schoolbenodigdheden en hobbymaterialen tot luxe schrijfwaren, allen van uitzonderlijk hoge kwaliteit.