Leuchtturm1917

Leuchtturm1917

Een Leuchtturm biedt u de mogelijkheid om uw notities overzichtelijk te bewaren. Met verschillende mogelijkheden qua binnenwerk kunt u kiezen voor een Leuchtturm1917 dotted, Leuchtturm1917 bullet journal, blanco papier of bijvoorbeeld een planner. Tevens vindt u een Leuchtturm agenda. Dit maakt dit merk ideaal voor op school, tijdens een college, op werk of tijdens het reizen. Met verschillende edities kunt u bij Penworld.nl een Leuchtturm1917 kiezen die past bij uw wensen. Het is bij Penworld.nl zelfs mogelijk om de Leuchtturm te personaliseren met uw naam of tekst. De Leuchtturm1917 zijn wereldwijd bekend voor hun papier dat uitermate geschikt is om met vulpen op te schrijven, alle pagina's worden ook in katernen genaaid zodat het Leuchtturm notitieboek mooi openvalt. Goed papier is onmisbaar voor een fijne schrijfervaring, met deze gedachte is een Leuchtturm product de juiste keuze. Plaats uw bestelling voor 16:00 en u ontvangt de volgende dag uw aankoop al in huis.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 398

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 398

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Wat maakt Leuchtturm uniek?

Reeds sinds 1917 maakt het Duitse merk Leuchtturm1917 notitieboekjes en papierwaren van de hoogste kwaliteit. Het uitgebreide assortiment aan notitieboeken biedt voor ieder wat wils: agenda’s, persoonlijke dagboeken of ‘Leuchtturm Bullet Journals’, of gewoon een goed schrift voor notities en notulen! Alle Leuchtturm1917 producten maken gebruik van vulpen vriendelijk papier, waardoor u probleemloos met vulpen, balpen, roller of potlood kan schrijven zonder vervelende smeren of vlekken. Het papier kan gekozen worden in blanco, ruitjes of gelinieerd papier, maar ook de bijzonder praktische Leuchtturm1917 dotted is bij ons te vinden, kleine puntjes die op een subtiele manier het effect van geruit papier nabootsen, maar de tekst is achteraf beter leesbaar. Met de elastische sluiting zijn de artikelen zeer praktisch in gebruik. Naast Leuchtturm, vindt u bij Penworld.be ook notitieboeken van andere merken, zoals Filofax notitieboeken, een Moleskine notitieboek, Sigel, Lamy notitieboek en Rhodia notitieboek. Met een notitieboek van Penworld.be heeft u altijd een kwaliteitsartikel in bezit.

Kies uw eigen stijl met Leuchtturm1917

Aan keuze geen gebrek met Leuchtturm notitieboeken! Van broekzakformaat A7 of A6, handzaam A5 tot ruime A4, of een maatje tussenin – U vindt ongetwijfeld het formaat dat perfect bij u past, zowel met een harde of flexibele faux-lederen kaft. Matcht u uw Leuchtturm notitieboek aan uw outfit, of houdt U het liever zakelijk chic? Geen probleem, Met een grote verscheidenheid aan tijdloze designs zit er altijd een Leuchtturm1917 tussen die past bij uw stijl. U heeft de keuze uit 19 prachtige kleuren, alsook verschillende seizoensgebonden speciale uitvoeringen, en zelfs kleuren geïnspireerd op de modetrends van het moment!

Duitse gründlichkeit

Zelfs het meest eenvoudige Leuchtturm notitieboek zit vol met handige details: genummerde pagina’s, een inhoudstafel, een vak voor losse vellen papier, geperforeerde pagina’s, twee stoffen boekenleggers, en stickers zodat u het boek na gebruik makkelijk en overzichtelijk kan archiveren. Deze Duitse gründlichkeit maakt Leuchtturm tot een zeer populaire keuze voor notitieboeken, agenda's, bullet journals en planners.

Leuchtturm1917 dotted

Een Leuchtturm1917 dotted is voorzien van een zeer handige puntjes raster. De afstand tussen de puntjes is 5 mm, waardoor u vrijuit kunt schrijven. Het doel van de Leuchtturm1917 dotted is om recht te kunnen schrijven, zonder gebonden te zijn aan vaste lijnen. Dit puntjes staan mooi op papier en geeft overzicht aan hetgeen wat u noteert. Leuchtturm dotted is daarnaast geschikt voor het maken voor schetsen of om financiële overzichten mee te maken. Schrijft u graag op dotted papier? Kies dan voor een luxueuze Leuchtturm1917 dotted product van Penworld.nl.

Leuchtturm agenda en bullet journal

Houdt u graag uw agenda overzichtelijk op orde of wilt u notities ordelijk bewaren? Met een Leuchtturm agenda heeft u kwaliteit in handen om uw agenda geordend te beheren. Voor een Leuchtturm1917 agenda 2022 kunt u de pagina bekijken. Met de Leuchtturm1917 bullet journal krijgt u precies de juiste ondersteuning om notities, to do lijstjes en planningen op een fijne papier te noteren. De bullets (opsommingstekens) geven u een goed overzicht en helpen u om overzichtelijk te werken. De Leuchtturm1917 bullet journal en Leuchtturm agenda zijn in ruime maten te vinden bij Penworld.nl, de Penshop voor pennen, zoals luxe vulpennen en balpennen, maar ook in allerhande handige artikelen voor op werk, tijdens het reizen of thuis.

Leuchtturm1917 planner

Planner nodig voor op werk, school of thuis? Met de Leuchtturm1917 planner kunt u op een overzichtelijke manier planningen maken. Zo kunt u werk vooruit plannen, familieaangelegenheden noteren of huiswerk inplannen voor de komende week, maand of zelfs jaar. Dit geeft rust en inzicht in belangrijke zaken die gedaan moeten worden. Leuchtturm1917 planners zijn de juiste keuze als u graag overzichtelijk zaken bijhoudt.

Personaliseer uw Leuchtturm

Middels een persoonlijke boodschap of bijvoorbeeld uw naam kunt u een Leuchtturm personaliseren. Let wel dat niet elk Leuchtturm1917 product in ons assortiment voorzien kan worden van een personalisatie. Heeft u een vraag over het personaliseren of een andere vraag over Leuchtturm1917? Wij helpen u graag! Neem contact met ons op via de telefoon, e-mail of bezoek onze winkel in Antwerpen.

Example Site - Frequently Asked Questions(FAQ)