Filofax Organisers

Filofax Organisers

Filofax is de referentie in organizers met een uniek karakter. De eerste personal organiser werd gemaakt in 1921. Vanaf dit jaar heeft dit wereldberoemde merk de mensen geholpen bij het plannen van hun dagen met een wijde selectie van premium lederen of faux-lederen organisers, allemaal beschikbaar in een wijde selectie van afmetingen en kleuren. Bij Penworld.be treft u dan ook een grote verscheidenheid aan Filofax notebook, agenda's, organizers, clipbooks en notitieboeken. Heeft u een Filofax vulling nodig op bent u op speciaal op zoek naar een Filofax A5? Zoek niet verder, want bij ons bent u op het juiste adres. Met ruim 400 verschillende referenties op voorraad vindt u altijd een optie die past binnen uw budget. Voor 16.00 besteld is de volgende dag in huis! Filofax kopen? penworld.be

Producten 1-24 van 81

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 81

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Over Filofax

Het merk staat bekend om kwalitatief hoogwaardige agenda's, organizers en clipbooks. Het bedrijf is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk. Opgericht in 1921 heeft het bedrijf een lange historie in het noteren van notities, agendapunten opslaan en overige administratieve functionaliteiten. Leuk feitje is dat de naam is ontstaan als afkorting van een populaire uitdrukking "file of facts". De echte doorbraak van dit merk kwam in de jaren '80 toen de Filofax personal gezien werd als een echte must have accessoire. Tot de dag van vandaag worden Filofax organizers, agenda's en clipbooks veelvuldig gebruikt door een groot scala aan mensen die graag op een organisatorische manier werken en hun zaken duidelijk en helder willen noteren. U heeft zelfs keuze uit verschillende papiersoorten, zodat u de Filofax personal agenda of ander artikel van dit bekende merk naar eigen wens kunt inrichten.

Waarom is Filofax zo populair?

Deze vraag is niet moeilijk te beantwoorden. De agenda's, notitieboeken, clipbooks en planners staan voor kwaliteit en organisatorisch werken. Dit is duidelijk te merken in de vele opties en kwalitatieve karakter van onder andere de Filofax agenda en Filofax personal. Tel daarbij op dat u flexibel het binnenwerk kunt kiezen, niet alleen met een Filofax agenda of speciaal binnenwerk voor notities, financiële gegevens of adressen, maar bijvoorbeeld qua papierkeuze zoals, lijntjes, ruitjes en blanco papier. Het handige van het systeem is dat de blaadjes eenvoudig vervangen kunnen worden of opnieuw erin geplaatst kunnen worden, zonder hierbij snel het papier te scheuren of te kreuken. Wilt u een Filofax kopen, zoals een Filofax A5 of Filofax agenda? Bekijk snel ons assortiment!

Filofax A5 & A4

Al de Filofax A5 hebben een exclusieve en luxueuze uitstraling met een zeer gebruiksvriendelijke manier om aantekeningen te maken, agendapunten op te slaan, contacten bij te houden en/of financiële gegevens te noteren. De afmeting A5 is een veel gebruikte afmeting voor notities en agenda's. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de A5 één van de populairste afmetingen zijn van dit merk. De Filofax A5 is eenvoudig te vullen met een grote verscheidenheid aan pagina mogelijkheden. Hierdoor kunt u de Filofax A5 vullen met bijvoorbeeld een jaarkalender, financieel binnenwerk, adressenlijsten of speciale vulling met notities. De kwaliteit van de Filofax A5 is te merken in elk aspect van dit product. De A4 komt minder vaak voor dan de Filofax A5 en dat heeft voornamelijk te maken met de grootte van papier, maar ook als u op zoek bent naar een A4 formaat, hebben wij een mooi assortiment beschikbaar. Benieuwd naar de mogelijkheden? Op deze pagina vindt u ons complete assortiment van artikelen.

Filofax Personal Agenda & Filofax Organizer

De Filofax personal agenda zorgt er net als de Filofax organizer ervoor dat u nooit meer zaken vergeet en uw zaken goed op orde hebt. Naast een ruim assortiment van Filofax agenda's en Filofax organizers vindt u bij Penworld.be ook altijd de meest recente jaarkalanders, zodat u in het begin van het jaar eenvoudig de Filofax agenda van het vorige jaar vervangt door de jaarkalender van het huidige jaar. De kwaliteit van het product zorgt dat de Filofax personal agenda in de lengte van jaren meegaat. Uiteraard mits goed onderhouden. Heeft u graag uw zaken goed op orde en zoekt u naar een agenda of organizer van hoge kwaliteit? Kies dan voor een Filofax personal of Filofax organizer.

Filofax Clipbook

De Clipbook heeft alle voordelen van een notitieboek, zonder de beperkingen van een ingebonden schrift. Daarnaast staan de Clipbooks bekend om de zachte, soepele, lederen cover met een subtiel effect. De Clipbook heeft een flexibele capaciteit. Dit is duidelijk te merken als de Filofax Clipbook goed gevuld is. Dan zet de Filofax Clipbook namelijk uit. Dit werkt ook de andere kant op, want als de Clipbook niet volledig is gevuld, dan krimpt de Clipbook namelijk. Daarbij heeft een Filofax Clipbook nog aantal voordelen, zoals de ruimte voor een pen, dat de Clipbook dubbelgevouwen kan worden en u uw sleutels kunt bevestigen aan de ringen. Al met al genoeg redenen om een Filofax Clipbook aan te schaffen.

Filofax vulling

Met een groot aanbod van vullingen houdt u uw notities en agendapunten altijd up to date. Kies eenvoudig het type Filofax vulling die u zoekt en reken deze direct af. U heeft keuze uit verschillende type Filofax vullingen, waardoor u naar wens het binnenwerk eigen kunt maken. Hulp nodig bij het vinden van de beste Filofax vulling? U kunt ons altijd contacteren bij vragen en/of advies.

Het perfecte cadeau

Bent u op zoek naar een goed cadeau voor iemand die dingen snel vergeet, zaken niet goed bijhoudt of problemen heeft met het bewaren van notities? Dan is een Filofax kopen het beste cadeau. Met een grote collectie van agenda's, notitieboekjes en organizers vindt u altijd een bij de persoon passend cadeautje. Uiteraard helpen wij u desgewenst graag bij het kiezen van de juiste artikel. Schroom dan ook niet om contact met ons op te nemen via de telefoon, e-mail of bezoek onze winkel te Antwerpen.

Filofax kopen

Wilt u een filofax kopen?Wij hebben een grote voorraad van Filofax in onze winkel beschikbaar. Met rond de 400 referenties vindt u altijd een product die past bij uw wensen. Door onze ruime ervaring zijn wij op de hoogte van het belang van kwalitatieve en exclusieve manieren om te schrijven en uw administratie en agenda goed bij te houden. De Filofax organizer, Filofax agenda, Filofax personal en Filofax clipbook zijn daarvan mooie voorbeelden die wij graag aanraden. Wij verwelkomen u graag op onze website en/of in onze winkel in Antwerpen.

FAQ