Faber-Castell

Faber-Castell
Faber-Castell werd opgericht in 1761 en is sinds het midden van de 19de eeuw 1 van de belangrijkste fabricanten van houten potloden.Het was Baron Lothar von Faber die het simpele potlood omtoverde in de eerste merknaam van schrijfwaren.
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 89

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 89

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Opgericht in 1761, ontwikkelde Faber-Castell zich als een vooraanstaande potloodfabrikant. Doorheen eeuwen van ervaring worden Faber-Castell potloden vandaag de dag nog steeds beschouwd als de absolute top!

Naast kunstenaarsbenodigdheden richt Faber-Castell zich sterk naar een jong publiek. Faber-Castell biedt een breed gamma aan: van school- en hobby-benodigdheden voor kinderen, helemaal tot hoge kwaliteit balpennen, rollerballs, vulpennen en potloden voor jonge professionals en liefhebbers van het geschreven woord.

Modern en uniek

Faber-Castell producten mikken op een speels, modern en uniek design. Het gamma begint met pennen zoals de Grip 2011, die een onwaarschijnlijk goede schrijfervaring voor een onwaarschijnlijk aantrekkelijke prijs bieden. Wat hoger in het gamma vinden we modellen als Loom, Essentio, Ambition, Ondoro of E-Motion. Zakelijk-georiënteerde schrijfwaren die telkens een mix van premium kwaiteitsmaterialen en uniek design combineren met een ongekende schrijfervaring… steeds aan een zeer schappelijke prijs. Het kwaliteitsgevoel staat, net zoals bij het luxe- dochtermerk Graf von Faber-Castell, centraal. En dat voelt u meteen als u een Faber-Castell schrijfinstrument in de hand neemt.