Montblanc

Montblanc

Montblanc's verhaal begon in 1924 met de Meisterstück vulpen. Deze met de hand gemaakte schrijfwaren staan bekend voor hun degelijkheid, kwaliteit en Europees vakmanschap. Het iconische bekende witte logo vindt u op alle pennen. Penworld is officieel verkooppunt van Montblanc.

 • Montblanc Vulpen
  Vulpen
 • Special Aluminium
  Balpen
 • Montblanc Roller
  Roller
 • Montblanc Vulpotlood
  Vulpotlood
 • Montblanc Vulpen
  Vullingen
 • Montblanc Accessoires
  Accessoires
 • Montblanc Enzo Ferrari Collection
  Enzo Ferrari
 • Montblanc Starwalker
  Starwalker
 • John F. Kennedy
  John F. Kennedy
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 128

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 128

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Wie vulpen zegt, denkt aan Montblanc, maar het Duitse merk met de witte ‘ster’ is vandaag de dag veel meer dan dat! In 1906 werden de fundamenten gelegd, maar het zou nog tot de jaren ’30 duren vooraleer het merk officieel de naam Montblanc zou aannemen. In 1924 komt de Meisterstück -meesterstuk- reeks op de markt en zet daarmee de toon voor ongetwijfeld één van de meest herkenbare schrijfwaren ooit. Bijna 100 jaar later is de reeks van Meisterstück schrijfinstrumenten behoorlijk uitgebreid met meerdere modellen van verschillende grootte: de kleinste ‘Mozart’, de handzame ‘Classique’, de allround ‘146 LeGrand’ en de statige ‘149’.

De Montblanc-kwaliteit komt echter ook in andere gedaantes: De strakke en moderne Starwalker of de vintage-geïnspireerde Pix en Heritage collectie, of de elegante Bonheur schrijfwaren. Naar goede gewoonte eert Montblanc ook ieder jaar schrijvers, goede doelen en vooraanstaande wereldburgers met prachtige gelimiteerde edities: De Writers Editions, Donations, Patron of Art en Great Characters. Deze uiterst verzamelbare schrijfwaren gaan één stapje verder dan de staandaard schrijfwaren en combineren luxueuze materialen met uiterst verfijnd vakmanschap, telkens een waar kunstwerk waarin het DNA van Montblanc centraal staat.

Een ster of een berg?

Ieder Montblanc product draagt trots het Montblanc logo: de witte ster met afgeronde punten. Maar is het wel degelijk een ster? Het logo symboliseert in werkelijkheid de met sneeuw bedekte top van de iconische Mont Blanc die sinds jaar en dag mascotte staat voor het merk. De witte ster is een heus icoon geworden, en staat garant voor topkwaliteit.

Meer dan schrijven

Montblanc is meer dan enkel en alleen schrijven, en is doorheen de jaren uitgegroeid tot een heus lifestyle-merk. Van Parfums tot fijne lederwaren en horloges, de accessoires van Montblanc zijn stuk voor stuk kwalitatieve en stijlvolle producten die u vergezellen bij elke gelegendheid! Alle Montblanc producten worden gemaakt door topvakmensen, zodat u jarenlang plezier heeft van uw aankoop. Montblanc biedt overigens een professionele nazorgservice aan voor reparaties of onderhoud, zodat uw geliefde schrijfinstrument of accessoire jaar na jaar optimaal blijft functioneren.