Pineider

Sinds 1774 staat Pineider bekend voor kwaliteitsvolle handgemaakte papier, schrijfwaren en lederwaren.
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 39

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 39

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Sinds 1774 staat het Italiaanse Pineider bekend als authoriteit op vlak van hoogwaardig en gepersonaliseerd briefpapier, schrijfbenodigdheden en lederwaren. Sinds kort voegen ze ook luxe schrijfwaren toe aan hun expertise. Met de creatieve leiding van Dante Del Vecchio, ex-oprichter van Visconti, ontwikkelden ze recent twee elegante en uiterst kleurrijke reeksen van schrijfwaren: de ‘Avatar’ en ‘La Grande Bellezza’.

Modern en klassiek

Ook hier zorgt Dante met zijn jarenlange ervaring voor een vaste stroom aan innovaties, want stilstaan is achteruitgaan! Zo is de La Grande Bellezza vulpen uitgerust met een speciale 14-karaats gouden ‘Quill’ (veer) penpunt. Deze penpunt heeft een bijzonder ranke vormgeving en is door zijn speciale vormgeving extra zacht en verend voor een soepele en elegante schrijfervaring. Het bijzondere materiaal van de ‘Gemstone’ La Grande Bellezza vulpennen wordt gemaakt van een uniek kunsthars geinfuseerd met echt marmer voor een solide en glanzend eindresultaat.

De Avatar is langs de buitenkant een frivole en toch vrij traditionele vul- of balpen, maar aan de binnenkant zit een hoop technologie verscholen! Zo werd het productieproces geoptimaliseerd zodat de volledige pen geassembleerd kan worden zonder lijmen of gereedschappen. Ook het materiaal van de ‘UltraResin’ (UR) versie is het vermelden waard: een speciaal ontwikkelde kunsthars die uiterst hard en resistent is… zelfs een val van meerdere verdiepingen of overreden worden door een auto is geen probleem voor deze pen!

Gelimiteerd en exclusief!

Bij Pineider staat luxe op de bovenste plank. Ook bij Pineider ontbreekt het dus niet aan exclusieve gelimiteerde edities, waarin uiteraard moderne productietechnieken verzoend worden met klassiek en stijlvol design!