De clipbooks van Filofax bestaan reeds geruime en zijn erg geliefd wegens hun flexibele capaciteit, hij zet uit wanneer er meer in zit en krimpt opnieuw als je er wat minder in kwijt wil.


Filofax lanceert nu ook de Clipbook Creative Kit


Met de meegeleverde knutselelementen van bedels en kralen, tot washi tape en linten zijn de mogelijkheden om je notitieboeken te personaliseren werkelijk eindeloos. Elke kit wordt geleverd met het gekende A5 clipbook en is beschikbaar in 5 kleuren.


Door de ringen te openen is het mogelijk om er bedels of kralen aan toe te voegen, de mogelijke combinaties zijn eindeloos en je kan mengen zoveel je maar wil.
Creëer unieke omslagontwerpen door de washi tape in verschillende patronen en combinaties te leggen of pas je andere papier aan door washi toe te voegen, je kan er zelf je favoriete pen of potlood mee personalieren. Je kunt kartonnen vormen uitknippen om de tape om te wikkelen - zo creëer je een naamplaatje voor elk klemboekje. Dit kan ook een geweldige manier zijn om je kalligrafie te oefenen, want zo is het erg gemakkelijk om direct op de omslag te tekenen.
Het Clipbook is gemaakt uit een uniek PU-materiaal welke ideaal is om gaten uit te knippen of te perforeren. Je kan bv met een knutselmesje de vorm van de kaft aanpassen en zo een mooi raamontwerp maken. de verschillende linten die mee worden geleverd kan je ook gebruiken om een eenvoudige l