Monteverde Super Mega Carbon Gunmetal Balpen

Monteverde
€ 165,00

schedule Leveringstermijn: 5 werkdagen

task_alt Gratis verzending

Naar Nederland en België

Andere Beschikbare Kleuren
  1. Monteverde Super Mega Carbon Chrome Balpen
Ook Beschikbaar Als

De Mega Collectie is één van de oudste en meeste succesvolle collecties van Monteverde. De Mega kreeg al snel wereldwijde erkenning voor zijn buitengewone prestaties en uniek design. De pen werd vermeld in enkele van 's werelds meest prestigieuze publicaties, waaronder de New York Times.

De Mega staat onder penliefhebbers bekend om zijn substantiële omvang, duurzaamheid en uitzonderlijke schrijfprestaties. Terwijl de Mega collectie door de jaren heen verschillende versies heeft gekend, brengt de nieuwe Super Mega Carbon Fiber de schrijfervaring naar een ander niveau. Koolstofvezel is een polymeer, een materiaal gemaakt van een lange, zich herhalende keten van moleculen of macromoleculen, dat een zeer sterk materiaal oplevert dat ook zeer licht is. Sterker dan staal wanneer het op de juiste manier wordt gebruikt, koolstofvezel is extreem duurzaam en bestand tegen het soort schade en slijtage dat gebruikelijk is bij schrijfinstrumenten.

Het ontwerp van de Monteverde Super Mega™ Carbon Fiber is voorzien van elegant gevormde carbonvezels die zijn behandeld met een transparante beschermlaag op de dop en de houder, waardoor deze comfortabel in de hand ligt en extreem duurzaam is

  • Balpen met draaimechanisme
  • Geleverd in een luxe geschenkverpakking.
Meer informatie
Korte product omschrijvingMonteverde Super Mega Carbon Gunmetal Balpen
ArtikelnummerMV35697
eancode080333356982
MerkMonteverde
Originele KleurMega Carbon Gunmetal
Type penBalpen