Informatie betreffende orders met gravure

Wegens vakantie van de graveerdienst worden orders met gravure verzonden vanaf 1 augustus.
Orders zonder gravure worden op reguliere wijze verzonden.  Alvast bedankt voor uw begrip.

Kaweco

Kaweco

Kaweco
Penworld.be is een officiële reseller van Kaweco, voor de vulpen kenner een gevestigd naam. Het iconische merk Kaweco is al in 1883 gestart met het fabriceren van pennen en vulpen modellen van hout. Met zo een historie als Kaweco wordt schrijven met een pen van deze kwaliteit een ware sport, een voorrecht. Naast modellen als de Perkeo(welke reeds uit de 18e eeuw stamt), en Al sports, Al Sports serie biedt Kaweco een complete collectie met de “luxe pen” met moderne, en klassieke designs van materialen als Carbon, Aluminium, staal en plastic. Naast de fysieke winkel in Antwerpen heeft Penworld.be de Kaweco collection volledig op voorraad en kunt u deze gemakkelijk en voordelig online bestellen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 73-96 van 165

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 73-96 van 165

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

kaweco pennen, balpen, rollerball & fountain pen

Balpen, rollerball & fountain pennen van Kaweco staan voor duurzaamheid en adembenemend design. Het bedrijf richt zich op duurzame vulpennen en balpennen in de meest moderne designs met optimaal schrijf gemak, waar menig fervent schrijver als snel een Kaweco pen tot zijn of haar meest favoriete pen.

Met Kaweco pennen creëert het merk meer aandacht voor het duurzaamheid van het milieu. Kaweco biedt hoogwaardige inktpatronen en vullingen waar duurzaamheid centraal staat. Deze winnende strategie in combinatie met de beste prijs/ kwaliteitverhouding zorg voor een ongeëvenaard succes.

De hoge kwaliteit van een Kaweco fountain pen, balpen en rollerball worden gegarandeerd met twee jaar garantie en reparatieservice, Kaweco biedt deze conditie, waar u vanuit kunt gaan dat het schrijven met de fountain pen, balpen of rollerball pen van het merk zonder twijfel aansluit bij de verwachtingen.

Kaweco Collection

Sinds 1872 biedt Kaweco pennen van kwaliteit. In de 150 jaar ambachtelijke vakmanschap in bijna elke soort pen, heeft Kaweco vele succesvolle modellen collections gelanceerd, welke stuk voor stuk zeer populair onder schrijf liefhebbers hebben. tegenwoordig staat ​​Kaweco voor pennen van kwaliteit, perfecte functionaliteit en de meest uiteenlopende designs. De vele modellen, types en lijnen sluiten aan bij het stijlvol ontwerp van het merk. Kaweco collections stijl kan worden beschreven als klassiek, elegant tot sportief en gedurfd - Kaweco balpennen, rollerballs of vulpennen bieden voor elke smaak en gelegenheid een aansluitend type stijl.

Al sport

Kaweco lanceerde in 1911 de Sport collection, waarmee de 10,5 cm lange vulpen in een gedurfde design op de markt werd gebracht. Met veel nieuwe releases is de sport collection vandaag de dag bekend met onder andere het model Kaweco al sport, welke zeer favoriet is bij de echte schrijf liefhebbers.

Brass sport

De Kaweco sport collection biedt ook een zeer populair model met iets meer een iets ruwer design, genaamd Brass sport. De brass sport is niet de goedkoopste uit de sports collection, maar de unieke stijl van dit topmodel uit de serie is het meer dan waard..

Supra

De Kaweco Supra is een zeer stijlvol model uit de serie, welke voor de echt schrijf liefhebbers ook in messing uitvoering beschikbaar is. Uiteraard is er keuze in materialen van de Kaweco Supra net als bij andere modellen zeer uitgebreidt, denk aan materialen als:, staal of steel, metaal, messing of goudkleurig. Sommige modellen zijn zelfs uitgevoerd in Carbon.

Student

De Kaweco Student heeft een hoogwaardig kunstharsen lichaam verkrijgbaar in verschillende kleuren. De Student biedt schrijfplezier met de penpunt welke in 5 verschillende breedtes te verkrijgen is. Het stijlvolle en elegante, maar klassieke design kan een goede handgreep bieden voor mensen met verfijnd handschrift tot dramatisch tekenaars.

Perkeo

De Perkeo van Kaweco is een van de oudste paradepaardjes van het merk. De lichtgewichte Perkeo serie is met een ergonomische handgreep uitgevoerd, welke de schrijfhouding ondersteunt. De Kaweco Perkeo in in verschillende kleuren verkrijgbaar, maar de penpunt en het logo zijn zilverkleurig.

FAQ

Waar wordt Kaweco gemaakt?

Kaweco is een van origine Duits pennen merk welke tot vandaag de dag is gevestigd in Neurenberg, Duitsland . Het bedrijf is als in 1881 opgericht en groeide uit tot een van Duistland grootste pennen merken. vanwege de goede kwaliteit pennen, vulpennen en rollerballs.

Is Kaweco een goed merk?

Kaweco is een pennen merk van degelijkheid. Vanwege kwaliteit worden de onderdelen en materialen vanuit de hele wereld naar Duitsland geïmporteerd worden. Dit komt uit landen zoals Japan, China. Het bedrijf biedt kwalitatieve pennen sinds 1883.Frequently Asked Questions(FAQ)