Paper Republic Book XL Refill The Dybdahl Co Reef Gelijnd

Paper Republic
€ 24,00

task_alt Gratis verzending

vanaf € 39,90 Naar Nederland en België

task_alt Maandag verzonden

Andere layout
  1. Paper Republic Book XL Refill The Dybdahl Co Reef Dotted
  2. Paper Republic Book XL Refill The Dybdahl Co Reef Blanco

Deze speciale boekenserie heeft gedrukte omslagen met geselecteerde illustraties in samenwerking met The Dybdahl Co. Dompel jezelf onder in de wereld van riffen of Japan als de illustraties zowel de voor- als achterkant van de omslagen sieren, waardoor een verbluffende compositie ontstaat als het boek wordt opengeslagen.

De bookserie is de essentie van wat een notitieboek geweldig maakt: uitzonderlijk papier, traditionele ingebonden, tijdloos design en prachtige details die je voldoening geven telkens als je het openslaat.

In samenwerking met Pergraphica® hebben ze één van de soepelste en aangenaamste 120 g/m² crèmepapieren geselecteerd. Het is vulpenvriendelijk, zonder uitlopen en bijna zonder doorschijnen. Dit natuurlijke papier wordt gemaakt in een fabriek in Oostenrijk die al meer dan 200 jaar in bedrijf is, met het beste alpenwater en hout uit duurzaam beheerde bossen.

Elk notitieboek heeft veel pagina's (80 voor [pocket] en 96 voor [xl] & [a4]), zodat je genoeg ruimte hebt om je creativiteit te uiten. Men heeft een traditionele open bindwijze gebruikt, zodat je notitieboek altijd plat ligt als je het opent (alle linkshandigen zullen dit geweldig vinden). En door al het overbodige te verwijderen, is men erin geslaagd van deze schoonheid een echt lichtgewicht te maken dat u overal mee naar toe kunt nemen.

Details werden toegevoegd die bewijzen dat eenvoud en schoonheid goed samengaan: met de hand bedrukte randen, verschillende kleuren garen en ons kenmerkende minimalistische ontwerp van de omslag. Dit maakt de boekenserie tot de ideale vullingen voor uw grand voyageur of portfolio.

  • Vulling geschikt voor Paper Republic Grand Voyageur XL pocket en Portfolio A5.
  • Gelijnde pagina's.
  • Afmetingen : 13,5 x 20 cm.
  • Papier is uitermate geschikt om met vulpen te schrijven
  • Bevat 96 pagina's.
  • 120 g/m², FSC gecertificeerd & zuurvrij papier
Meer informatie
Artikelnummerbxl02_se03
eancode9120125992446
Korte product omschrijvingPaper Republic Book XL Refill Dotted
FormaatA5
Papier OpdrukGelijnd
MerkPaper Republic
Papier formaat135 x 210 mm
Originele KleurDybdahl Reef