Uw taal: Nederlands
Uw taal:
Vinkje

Specialist in schrijfwaren

Vinkje

Grote voorraad

Vinkje

Gratis levering vanaf € 50

Vinkje

Voor 16.00 uur besteld, morgen geleverd

 
 
(0)
Vergeet uw inkt hier niet te bestellen 

U hebt niets in uw winkelwagen.

Graf von Faber-Castell

Graf von Faber-Castell

Faber-Castell werd opgericht in 1761 en is sinds het midden van de 19de eeuw 1 van de belangrijkste fabricanten van houten potloden. Het was Baron Lothar von Faber die het simpele potlood omtoverde in de eerste merknaam van schrijfwaren.

Positie
Set Descending Direction

Lijst Foto-tabel

18 per pagina

1 artikel(en)

Positie
Set Descending Direction

Lijst Foto-tabel

18 per pagina

1 artikel(en)

Sinds 1761 is het Duitse graafschap von Faber wereldwijd gekend voor hun topkwaliteit potloden, kunstenaarsbenodigdheden en luxe schrijfwaren onder de Faber-Castell merknaam. Hun producten kunnen grofweg opgesplitst worden in twee dochterbedrijven: aan de ene kant het jonge en moderne Faber-Castell met potloden, bureau- en kunstenaarsbenodigdheden. Aan de andere kant vindt u het luxemerk Graf von Faber-Castell: topkwaliteit luxe schrijfwaren en lederwaren met een klassieke invloed, ondersteund door meer dan twee eeuwen kennis en vakmanschap!

Design en kwaliteit als erfstuk

Graf von Faber-Castell producten worden gekenmerkt door een puur en klassiek design, sterk beïnvloed door historische producten uit de rijke geschiedenis van Faber-Castell. De subtiel verbrede doprand, en elegante geveerde clip maken de GvFC balpen, rollerball, vulpen of vulpotlood onmiddellijk herkenbaar. Het design is al net zo tijdloos als het geschreven woord! Luxueuze houtsoorten, kunsthars en kostbare afwerkingen met zilver of edelmetaal: hoogwaardige details die stuk voor stuk het DNA van Graf von Faber-Castell pennen zoals de Classic, Anello, Guilloche, Intuition of de eerder moderne Tamitio, bepalen

Het nederig potlood

Graf von Faber-Castell is gebouwd op hun geschiedenis als potlodenproducent. GvFC vereert daarom hun roots met een nederig potlood… maar zoals elk product met het GvFC-wapenschild, is dit potlood heruitgevonden in zijn meest elegante en luxueuze vorm! Maak kennis met: ‘The Perfect Pencil’. Gemaakt van dezelfde hoge kwaliteit houtsoorten en edelmetalen als de rest van het GvFC repertoire, is dit potlood met luxueuze metalen dop net dat tikkeltje meer. De dop beschermt de punt, verlengt het, en verbergt een slijper voor onderweg. Het ontwerp transformeert het potlood tot een volwaardig luxe schrijfinstrument dat u gemakkelijk in een (jas)zak kan steken, klaar voor de volgende notitie of schets.

Pen of The Year

Elk Jaar produceert Graf von Faber-Castell een zeer geliefde gelimiteerde editie vulpen, met de toepasselijke naam: ‘Pen of The Year’. Als het topstuk in de GvFC catalogus, weerspiegelt elke gelimiteerde editie ten volste de capaciteiten van de vaklieden achter het merk, een klein stukje kunst dat in de palm van uw hand past! Recent legt GvFC zich toe op het herontdekken van mijlpalen in de geschiedenis, zoals de Samurai, het Romeinse rijk, of de Spartanen (Pen of The Year 2020).