Uw taal: Nederlands
Uw taal:

Specialist in schrijfwaren

Grote voorraad

Gratis levering vanaf € 50

Voor 17.00 uur besteld, morgen geleverd

 
 
(0)
Vergeet uw inkt hier niet te bestellen 

U hebt niets in uw winkelwagen.

Secrid Wallet

Een kleine, compacte, luxe uitgevoerde wallet met een aluminium creditcardhouder voor al je creditcards en andere passen. Eenvoudig op te bergen, veilig en met één eenvoudige handbeweging heb je toegang tot je passen. Secrid biedt een slimme oplossing voor jouw belangrijkste passen, papieren en geld.

Positie
Set Descending Direction

Lijst Foto-tabel

18 per pagina

4 artikel(en)

Positie
Set Descending Direction

Lijst Foto-tabel

18 per pagina

4 artikel(en)

De betaalwereld is veranderd
De manier van betalen en passen is in de afgelopen decennia drastisch veranderd. Tegenwoordig zijn rijbewijzen en kentekenbewijzen gekrompen tot bankpasformaat en contant geld is in rap tempo vervangen door bankpassen en één of meerdere creditcards. Het Nederlandse bedrijf Secrid heeft handig ingespeeld op deze veranderingen met hun vernieuwende kleine wallets en creditcardhouders. De secrid wallet wordt gemaakt van hoogwaardig leer en aluminium met oog voor een schoon, efficiënt en milieubewust productieproces. Er zijn diverse uitvoeringen verkrijgbaar voor het veilig opbergen van zes belangrijke passen. Zo kun je onder andere kiezen uit de secrid slim wallet, mini wallet, cardprotector, wallet en cardslide.

Secrid slim wallet
Een zeer compacte en ultra-platte wallet die perfect past in elke broekzak en toch ruimte biedt voor je belangrijkste passen, visitekaartjes en geld.

Secrid mini wallet
De kleinste wallet van Secrid is de mini uitvoering. Prachtig afgewerkt met het beste leer en voorzien van drukknipper om je belangrijkste bezittingen nog beter te beschermen.

Secrid cardprotector
De basis van elke Secrid wallet is de cardprotector. Een sterke aluminium behuizing biedt de ultieme bescherming voor je passen. Niet alleen tegen buigen en breken maar ook tegen skimming en andere vormen van ongewenste digitale uitlezing. De cardprotector heeft een gepatenteerd mechanisme waarmee je heel handig toegang hebt tot je passen.

Secrid twin wallet
De naam zegt het al; de twin wallet biedt dubbel zoveel plek voor passen en kaarten. Maar ondanks dat blijft ook deze wallet heel compact en eenvoudig op te bergen.

Secrid card slide
De card slide van Secrid is een modulaire wallet bestaande uit een cardprotector, losse slide en moneyband. De slide is een handige toevoeging voor geld of een huissleutel, maar kan ook verwijderd worden als je alleen passen mee wilt nemen.

web-monitoring-ok