Uw taal: Nederlands
Uw taal:

Specialist in schrijfwaren

Grote voorraad

Gratis levering vanaf € 50

Voor 16.00 uur besteld, morgen geleverd

 
 
(0)
Vergeet uw inkt hier niet te bestellen 

U hebt niets in uw winkelwagen.

Swipe to the left

Montblanc Meisterstück UNICEF The Gift of Writing Collection

By Penworld 1 years ago

Montblanc Meisterstück UNICEF The Gift of Writing Collection


De Montblanc Meisterstück UNICEF The Gift of Writing collectie is een speciale editie gebaseerd op één van de meest iconische pennen ter wereld, de Meisterstück. Reeds sinds 2004 steunt Montblanc UNICEF en werd er reeds meer dan 10 miljoen USD geschonken. Dit geld wordt gebruikt om kinderen van over de hele wereld toegang te geven tot basisonderwijs en de betere kwaliteit hiervan. Daarom zal er voor elke verkochte pen van deze collectie ook een bedrag geschonken worden aan UNICEF.


Elke pen uit deze collectie is voorzien van de eerste tekens geleerd door kinderen over de hele wereld in de 6 meest gebruikte alfabetten. Het patroon is geïnspireerd op de Rosetta Steen
Alle pennen zijn afgewerkt met een Blauwe Saffier in de dop, als teken van de samenwerking met UNICEF.
Het ultieme meesterwerk van deze collectie is de Montblanc Meisterstück 3D Skeleton, deze pen laat zien wat voor vakmanschap er geleverd wordt in het "Montblanc Artisan atelier"


Montblanc Meisterstück UNICEF 3D Skeleton


Elke pen begint van een geplatineerde tube die nauwgezet bewerkt wordt om een 3D met kalligrafie letters te bekomen op zowel de dop als het lichaam. Hierna wordt deze nauwkeurig met de hand gepolijst aan zowel de binnen- als de buitenzijde om dit prachtige effect te bereiken.

De top van de dop is afgewerkt met parelmoer en onyx en een 2,5mm blauwe saffier.


De handgemaakte 18-karaats gouden penpunt is afgewerkt met het UNICEF olijfblad in geel goud.Voor deze collectie werd ook een speciale kleur van inkt ontworpen die uiteraard gebaseerd is op het UNICEF blauw, deze zijn zowel verkrijgbaar voor de vulpen alsook de roller en de balpennen. Op de verpakking werd het Montblanc UNICEF patroon geprint, en de inktpot bevat 50ml, daar waar dit vroeger slechts 30ml was.


Montblanc UNICEF vullingenTevens zal elk stuk uit deze collectie worden geleverd in een Speciale UNICEF verpakking.

De volledige collectie is beschikbaar in onze winkelweb-monitoring-ok