Uw taal: Nederlands
Uw taal:

Specialist in schrijfwaren

Grote voorraad

Gratis levering vanaf € 50

Voor 16.00 uur besteld, morgen geleverd

 
 
(0)
Vergeet uw inkt hier niet te bestellen 

U hebt niets in uw winkelwagen.

Swipe to the left

Caran d'Ache Astropgraph Limited Edition

By Penworld 3 years ago


Maison Caran d'Ache en het uurwerken laboratorium MB & F hebben hun expertise gecombineerd en gezorgd voor een unieke creatieve odysee: De Astrograph Limited Edition


Het creëren van de astrograph was een authentieke technische uitdaging. Fine-tuning van het concept duurde 4 jaar, en het ontwikkelen van het uiteindelijke model een volledig jaar. Meer dan 500 manuele handelingen zijn er nodig voor de productie in Genève


Astrograph heeft een slank lichaam wat doet denken aan de contouren van een ruimte schip. Het perfect geïntegreerde ontwerp van deze creatie bestaat uit 99 elementen.


Caran d'Ache AstrographAstrograph is gelimiteerd op 99 per afwerking, 99 staat symbolisch voor het aantal componenten waaruit deze creatie is gemaakt. De nummering is gegraveerd op een van de drie stabilisator voeten.
Aan de andere kant van de propeller motr is de raket reactor. Deze is voorzien van de Caran d'Ache zeshoek in rode lak.
Astrograph wordt geleverd met een magnetische rhodium en zilver beklede astronaut die naar believen aan het lichaam van de raket kan worden bevestigd.
Astrograph is verkrijgbaar in 3 uitvoeringen: hoogglans rhodium, gezandstraald mat rhodium of antraciet ruthenium, elk uitgegeven in een genummerde 99 delige uitgave per finish.


De Astrograph wordt geleverd in een uniek lanceerplatform design verpakking. De pen raket-pen en bijhorende astronauto kunnen er ook op worden gezet.

De Caran d'Ache Astrograph kost € 21.800, voor meer info kan u contact met ons nemen info@penworld.beweb-monitoring-ok