Uw taal: Nederlands
Uw taal:

Specialist in schrijfwaren

Grote voorraad

Gratis levering vanaf € 50

Voor 16.00 uur besteld, morgen geleverd

 
 
(0)
Vergeet uw inkt hier niet te bestellen 

U hebt niets in uw winkelwagen.

Swipe to the left

oktober 2019

Pelikan Souverän M1005 Stresemann Special Edition Review

By Penworld 3 months ago


Pelikan Souverän M1005 Stresemann Special Edition Vulpen


De uiterst stijlvolle Pelikan Souverän Stresemann collectie wordt uitgebreid met alweer een nieuw product! Ditmaal krijgt de grootste telg in het Souverän gamma (gaande van de kleine M300, tot de ‘oversized’ M1000) een make-over in de prachtige zilvergrijs gestreepte uitvoering die het Duitse merk sinds enkele jaren aanbiedt: De Souverän M1005 Stresemann!Montblanc Writers Edition Rudyard Kipling Review

By Penworld 4 months ago

Montblanc Writers Edition Rudyard Kipling Review

Montblanc brengt naar jaarlijkse gewoonte weer een boek uit… natuurlijk geen echt boek, maar een prachtige geschenkverpakking in boekvorm met binnenin een nieuwe Montblanc Writers Edition!


Dit jaar brengt Montblanc ode aan Rudyard Kipling. Deze Britse schrijver is vooral gekend om het gedicht “IF” en natuurlijk The Jungle Book. Deze twee werken vormen dan ook de inspiratie voor het design van deze gelimiteerde serie.


Met zijn matgroene kleur wanen we ons natuurlijk meteen in de jungle. De kaft van de geschenkverpakking beeldt dit mooi af, en we vinden er ook meteen twee hoofdpersonages uit Jungle Book op terug: de wolf en Baloe de beer. De wolvenroedel -die in het verhaal het mensenkind Mowgli opvoeden- speelt de hoofdrol in het stukje beeldende kunst dat deze pen eigenlijk is.


Levering bij meer dan 5000 afhaalpunten

By Yves Van Gindertalen 4 months ago

Het is vanaf nu mogelijk om uw bestelling rechtsreeks te laten leveren in een afhaalpunt.


Door onze samenwerking met Bpost, PostNL en GLS is het wachten op de koerier verleden tijd. Met gecombineerd meer dan 5000 ophaalpunten is er altijd wel een afhaalpunt in de buurt.


Penworld ophaalpunt


Bij het plaatsen van uw bestelling kan u op de kaart makkelijk kiezen in waar u deze graag wenst op te halen. Uiteraard vermelden we ook de openingsuren bij elk afhaalpunt. Bestellingen voor 16 uur geplaatst liggen de volgende werkdag reeds op u te wachten.


Haal uw bestelling nu dus af wanneer het jou uitkomt!

web-monitoring-ok