Uw taal: Nederlands
Uw taal:

Specialist in schrijfwaren

Grote voorraad

Gratis levering vanaf € 50

Voor 16.00 uur besteld, morgen geleverd

 
 
(0)
Vergeet uw inkt hier niet te bestellen 

U hebt niets in uw winkelwagen.

Swipe to the left

oktober 2017

Caran d'Ache Justice League Special Edition

By Yves Van Gindertalen 2 years ago

Caran d'Ache Justice League


Caran dAche lanceert zijn nieuwe JUSTICE LEAGUE TRINITY special edition in samenwerking met Warner Bros.


Caran d'Ache heeft samengewerkt met de superhelden van de Justice League om een reeks legendarische schrijfwaren te creëren. Om deze iconische superhelden te vieren, hebben de ambachtslieden van het Genève-gebaseerde bedrijf hun knowhow samengevoegd om een aantal buitengewone technische uitdagingen in de gaten te houden. Stijl, hoogmoedigheid, kracht en tijdloosheid ... de speciale editie van de Justice League van Caran d'Ache onthult de supermachten die diep in elk van ons verborgen zijn.


Superman, batman, wonder woman


Met zijn speciale speciale uitgave Justice League TRINITY combineert Caran d'Ache drie legendarische superhelden van de Justice League, die hun op maat gemaakte schrijfinstrumenten ontwerpen. Met hun legendarische supermachten en iconische kostuums, Superman, Batman en Wonder Woman

Leverbaar vanaf 23 oktober
Pilot Iroshizuku Ink Promo

By Penworld 2 years ago

Pilot Iroshizuku Promo

Bij bestelling van 2 kleuren Iroshizuku inkt ontvangt u deze nu aan de promoprijs van € 49 voor de set, tevens worden deze geleverd in een exclusieve geschenkverpakkingPilot Iroshizuku promo

Iroshizuku is een luxueuze Japanse inkt gemaakt door Pilot. "Iro" staat voor kleur en "Shizuku' voor druppel.
Elk van de 22 kleuren is een verwijzing naar de wondermooie Japanse landschappen en planten die allemaal bijdragen tot de verschillende beschikbare tinten. Geniet van de Japanse kleurenpracht terwijl je schrijft.
De flessen worden allemaal handgeblazen en zijn een echte eye-catcher op elk bureau.Visconti Gaudi Casa Batlló

By Penworld 2 years ago

Visconti heeft zopas zijn nieuweste Limited Edition aangekondigd.: Casa Batlló


Deze pen is gemaakt door de Visconti artisans en is de perfecte interpretatie van de filisofie die Casa Batlló doordringt. De eigenaren van Casa Batllówaren zo enthousiast over het design van de pen dat ze Visconti toelating hebben gegevens om deze pen wereldwijd te lanceren.

Visconti Casa Batlló by Gaudi


Visconti heeft de meest geavanceerde technieken gebruikt: van microfusiepunten die met handwerk per stuk worden gewerkt, tot glanzende verzameling en iriserende coating om de tegels op het dak van het gebouw te reproduceren. Het zorgvuldige onderzoek van de materialen, gesneden om de krommingen en lijnen van het oorspronkelijke gebouw van Casa Batlló te houden , zijn synoniemen voor het Visconti-vakmanschap.Het lichaam en de dop zijn op drie lagen gebogen; Elk is gegoten in verschillende materialen (Acryl, Zilver, Emalje), en vertegenwoordigt de gevel van Casa Batll Ó .


De dop van de pen is gevormd naar het specifieke ontwerp van het dak (gebouwd uit kleine kleurrijke tegels ).
De clip ( afgerond links van het midden en eindigend in een torentje en kruis) vertegenwoordigt de lans van Saint-George in de achterkant van de draak.
De pen is voorzien van de bekende dubbele reservoir krachtvuller gepatenteerd van Visconti, evenals met de iconische 23kt Palladium nib.
De Pen is ontwikkeld met de steun van de eigenaars van Casa Batll Ó in Barcelona, die sinds de beëindiging van de 110-jarigden de 110 jarig bestaan heeft gevierd.
Als ambassadeur van schoonheid, kunst en luxe is Visconti opnieuw gekozen om de geest van de beroemde kunstenaar te vertegenwoordigen.


Deze pen is gelimiteerd op 188 stuks wereldwijd € 4500, Pre-order nu per mailAntwerPPen made in Antwerp for Antwerp with Conid Bulkfiller

By Penword 2 years ago

AntwerPPen by Conid @ Penworld


Met trots presenteren wij u de Conid AntwerPPen collectie. Drie exclusieve vulpennen zowel beschikbaar in Demonstrator als vorige in Antwerp Red, ontstaan uit een samenwerking met Antwerps pennenmaker Conid en enkel verkrijgbaar in Antwerpen, de stad waar wij sinds jaar en dag met trots gevestigd zijn.

De AntwerPPen vulpennen zijn een ode aan onze prachtige stad. Het exclusieve rood-oranje materiaal weerspiegelt de kleuren van het huidige stadslogo. Op de clip is een een geslepen diamant gegraveerd, Antwerpen staat immers bekend als wereldleider in de diamantsector.


AntwerPPen Logo on clip


De AntwerPPen Regular maakt, zoals alle Conid vulpennen, gebruik van hun gepatenteerd 'Bulkfiller' vulsysteem. Dit garandeert een ongebruikelijk grote inktcapaciteit van 2.5ml tot zelfs 6ml op de Girafffe. Conid rust zijn pennen standaard uit met een kwaliteits stalen of titanium penpunt, deze worden in-house gecontroleerd en geoptimaliseerd. Door de combinatie van vakmanschap en oog voor detail is een stalen penpunt van Conid dan ook even goed als -of zelfs beter dan- eender welke gouden penpunt. De metalen details en het mechanisme zijn vervaardigd uit massief titanium. De gehele pen wordt van begin tot einde (uitgezonderd penpunt) volledig door Conid in antwerpen vervaardigd, en staat symbool voor het toppunt van kwaliteit.


Conid Bulkfiller


Kortom, met de Conid AntwerPPen Regular haalt u een unieke pen in huis, gekenmerkt door hoogwaardig design en vakmanschap...En uiteraard: Made in Antwerp!Kom deze nu ontdekken in onze winkel op de Paardenmarkt 112 in Antwerpenweb-monitoring-ok