Uw taal: Nederlands
Uw taal:

Specialist in schrijfwaren

Grote voorraad

Gratis levering vanaf € 50

Voor 16.00 uur besteld, morgen geleverd

 
 
(0)
Vergeet uw inkt hier niet te bestellen 

U hebt niets in uw winkelwagen.

Swipe to the left

juni 2017

Pelikan Classic 200 Smoky Quartz Special Edition

By Penworld 3 years ago

Special Edition M200 Smoky Quartz


Pelikan Special Edition 205 Aquamarine

De Edelstein inkt van het jaar 2017, Smoky Quartz, inspireerde Pelikan om opnieuw een special edition te brengen in deze fascinerende kleur. Anders dan zijn voorgangers, heeft deze Smoky Quartz 200 reeks een gouden afwerking. De gouden ringen, de fijne Pelikan clip en de vergulde penpunt uit staal passen perfect bij de warme, bruine tinten van deze schrijfinstrumenten.Deze Classic reeks wordt aangeboden als zuigervulpen en als balpen met drukmechanisme. De penpunt van de vulpen is vervaardigd uit verguld, roestvrij staal.
Naargelang het handschrift en de persoonlijke smaak van de schrijver, is de penpunt beschikbaar in de breedtes EF, F, M en B.De set van de M200 vulpen met de bijhorende edelstein inkt geeft dit kleurconcept extra uitstraling: exclusief voor deze set werd de Edelstein inktflacon verfijnd met gouden
letters.Lamy aion, simply modern

By Penworld 3 years ago


Lamy aion

Lamy lanceert een nieuwe pen, de Lamy aion: Simply modern!


De voor het eerst naadloos uit aluminium diepgetrokken onderdelen van de behuizing verlenen de serie een unieke harmonische uitstraling. Geborstelde en gestraalde oppervlakken produceren formele spanning die met een zijdemat glanzende Eloxal-laag als afwerking veredeld worden. De massief overkomende hoogglans-gepolijste clip rondt het totaalconcept perfect af.


Deze collectie werd ontworpen door Jasper Morrison, de vulpen is afgewerkt met een nieuw ontworpen penpunt is zal leverbaar zijn in extra fijne, fijne, medium en brede penpunt.


De vulpen, balpen en roller zullen beschikbaar zijn in zwart en olivesilver uitvoering.web-monitoring-ok