Uw taal: Nederlands
Uw taal:

Specialist in schrijfwaren

Grote voorraad

Gratis levering vanaf € 50

Voor 16.00 uur besteld, morgen geleverd

 
 
(0)
Vergeet uw inkt hier niet te bestellen 

U hebt niets in uw winkelwagen.

Swipe to the left

mei 2017

Montegrappa Cigar Pen 2017 Limited Edition

By Penworld 3 years ago

Exact 20 jaar na het uitbrengen van de eerste Cigar Limited edition lanceert Montegrappa een nieuwe Limited Edition. Het roken van sigaren blijft ondanks dat het meer en meer uit de gratie geraakt nog steeds een guilty pleasure voor kenners die de rijke smaken en aroma's hiervan weten te waarderen.


Montegrappa Cigar Pen 2017


De pennen zijn gemaakt uit "Tobacco" celluloid en dit zorgt samen met de vorm van de pen voor een prachtig resultaat. DDe combinatie van lichtbruin met lichtere parelmoer stroken, werden speciaal gekozen daar deze op tabaksbladeren lijken.
Graf von Faber-Castell Colour Concept

By Yves Van Gindertalen 3 years ago


Graf von Faber-Castell heeft de handen in elkaar geslagen met upcoming fashionillustrator Kera Till. Het resultaat zijn sets met schrijfgerei en lederwaren in nieuwe, frisse kleuren met speelse illustraties.Kera Till
Een van de fans van Graf is Kera Till. De Münchense Parijzenaar is een opkomend talent in de wereld van de illustratie. Ze heeft onder andere al samengewerkt met Esprit, Louis Vuitton, Ladurée en Hermés en weet dus stilaan wereldwijd haar stempel te drukken op de marketingillustratie van vooral fashion, food en gadgets. Omdat Kera Till tijdens haar creatief proces bijna uitsluitend met materiaal van Faber-Castell werkt, moest ze dan ook geen twee keer nadenken
wanneer de designers van haar lievelingsmerk haar vroegen de handen in elkaar te slaan voor het ontwerp van een nieuwe reeks
producten.Het resultaat is een set met alle producten die een beroepsillustrator of een hobbytekenaar nodig heeft, in erg frisse kleuren en opgeleukt met speelse illustraties.


De set bestaat uit een Guillocheeen Guilloche vulpen en/of balpen, een sleutelhanger, een lederen etui voor twee schrijfinstrumenten, bijhorende inktvullingen en een linnen A5 notebook versierd door Kera Till. De hele set wordt in vijf frisse nieuwe kleuren uitgebracht: Electric Pink, Burned Orange, Turquoise, Olive Green en Violet.


Pelikan Raden M800 Royal Gold Limited Edition

By Penword 3 years ago


Pelikan Raden M800 Royal Gold


Raden is een traditionele Japanse ambacht, die vooral toegepast wordt bij vernis- en houtwerk.


Door te werken met smalle strookjes van kostbare parelmoer, creëert de kunstenaar van de Raden vulpen een mooi en indrukwekkend kunstwerk. Elke pen is werkelijk uniek.


Pelikan Raden M800 Royal Gold


De eerste stap bij het vervaardigen van de Raden M800 Royal Gold vulpen is om het oppervlak een diepzwarte kleur geven door middel van de speciale Japanese Urushi lak. Vervolgens worden de typische strookjes gemaakt met stukjes kostbare, witte parelmoer. Een 14 karaats gouden folie word zorgvuldig aangebracht op de achterzijde van de strepen. De stroken worden gefixeerd aan dop en penlichaam met lak. Ten slotte voorziet de kunstenaar elke vulpen van een handtekening en individueel nummer met de Maki-e techniek, die vroeger uitsluitend gereserveerd was voor de Japanse, koninklijke familie als teken van hun macht.


Pelikan past bij deze Raden limited edition reeks de prachtige Japanse kunst van het decoreren toe op de bekende Souverän vulpennen.


Pelikan Raden M800 Royal Gold


De Raden M800 vulpen Royal Gold is een meesterwerk met een 18 karaats gouden penpunt in maat M, tweekleurig met accenten in rhodium. Elke vulpen wordt opgeborgen in een traditionele Japanse geschenkdoos, vervaardigd uit Paulownia hout

Pelikan Raden M800 Royal Gold

De Raden M800 Royal Gold zal beschikbaar zijn vanaf juni 2017, met een beperkte oplage van 388 stuks wereldwijd voor € 1785.Pre-order per mail en ontvang deze pen als eerste.


web-monitoring-ok