Uw taal: Nederlands
Uw taal:

Specialist in schrijfwaren

Grote voorraad

Gratis levering vanaf € 50

Voor 16.00 uur besteld, morgen geleverd

 
 
(0)
Vergeet uw inkt hier niet te bestellen 

U hebt niets in uw winkelwagen.

Swipe to the left

oktober 2016

Caran d'Ache Astropgraph Limited Edition

By Penworld 3 years ago

Caran d'Ache Astrograph

Maison Caran d'Ache en het uurwerken laboratorium MB & F hebben hun expertise gecombineerd en gezorgd voor een unieke creatieve odysee: De Astrograph Limited EditionHet creëren van de astrograph was een authentieke technische uitdaging. Fine-tuning van het concept duurde 4 jaar, en het ontwikkelen van het uiteindelijke model een volledig jaar. Meer dan 500 manuele handelingen zijn er nodig voor de productie in Genève

Pelikan Souverän 405 Stresemann

By Penworld 3 years ago

Pelikan Stresemann 405


De Souverän Stresemann is opgedragen aan Gustav Stresemann (1879- 1929), de Minister van Buitenlandse Zaken van de Weimar Republiek, die in 1926 samen metzijn Franse collega Aristide Briand de nobelprijs voor de vrede ontving. Het Stresemann pak werd genoemd naar Gustav Stresemann. Het klassieke Stresemann pak bestaat uit een zwart/grijs gestreepte broek en een effen vest in zwart of antraciet. De Souverän van Pelikan is in de volksmond gekend als de „Stresemann“ en daarom werd de nieuwe Souverän zwart-antraciet genoemd naar Gustav Stresemann.

Caran d'Ache + Paul Smith Edition II

By Yves Van Gindertalen 3 years ago


Caran d'Ache + Paul Smith Edition Two


Na de erg succesvolle eerste samenwerking met Paul Smith lanceert Caran d'Ache dit jaar Edition Two


Ook dit jaar is er een selectie gemaakt van lichte en trendy kleuren geïnspireerd op het beroemde gestreepte patroon van Paul Smith.

Review Pelikan Souverän M400 Brown Tortoise

By Penworld 3 years ago


Pelikan Souverain 400 Tortoise Brown Fountain Pen


De alom bekende Souverän pennen van Pelikan komen in alle maten en kleuren, maar de Tortoise brown uitvoering steekt er qua populariteit toch overduidelijk met kop en schouders bovenuit.


Dit unieke bruin-oranje-zwart gestreept materiaal is een variatie op het klassieke groen gestreepte materiaal waarmee Pelikan bekend werd. De Tortoise uitvoering werd tientalle jaren geleden ook al gebruikt op de Pelikan pennen uit de vorige eeuw. Maar sinds enkele jaren gebruikt Pelikan het ook opnieuw voor special editions van de moderne Souverän pennen. Enkele jaren geleden was er de razend populaire M800 Tortoise brown, en nu dus na lang aandringen van Pelikan fans, krijgen we een M400 in dezelfde uitvoering.

web-monitoring-ok