Uw taal: Nederlands
Uw taal:

Specialist in schrijfwaren

Grote voorraad

Gratis levering vanaf € 50

Voor 16.00 uur besteld, morgen geleverd

 
 
(0)
Vergeet uw inkt hier niet te bestellen 

U hebt niets in uw winkelwagen.

Swipe to the left

september 2016

Review Lamy 2000 Black Amber 50th Anniversary Limited Edition

By Penworld 3 years ago

LAMY 2000 BLACK AMBER 50TH ANNIVERSARY LIMITED EDITION REVIEW

Lamy wordt 50, en dat vieren ze met een hele reeks aan nieuwe producten, een boek, een tentoonstelling,… Kortom, ze maken er een feestje van!

Met nieuwe producten bedoelen we een hele reeks commemoratieve pennen, gebaseerd op bestaande modellen maar in een nieuw en exclusief jasje. Zo hebben we onder andere de Lamy Scala Glacier special edition, de Nieuwe Lamy LX (die tot de standaard collectie zal behoren) en ten slotte het paradepaardje: de Lamy 2000 Black Amber Limited edition!

Pelikan The Statue of Zeus Limited Edition

By Penworld 3 years ago


Pelikan The Statue of Zeus Limited Edition

Pelikan The Statue of Zeus Limited Edition


Geïnspireerd op de klassieke bouwkunst werd ook de vulpen van de gelimiteerde oplage met veel liefde voor detail afgewerkt. Voor de versieing gebruikt Pelikan kostbaar 18-karaats roségoud. Met behulp van de kostbare technieken wordt het motief van Zeus in het lichaam van 925 sterling zilver verwerkt en hierna met alle sierelementen in een galvanisch bad van 18-karaats roségoud gedompeld. In een tweede stap wordt het motief en de sierelementen met een transparante lak afgedekt om de achtergrond antracietkleur in te kleuren.


Ten behoeve van een zachte overgang naar het roségoud en als verwijzing naar het ivoor van het standbeeld, gebruikt Pelikan voor de grip en dop edelhars in een crème-wit. De accenten zoals de voor Pelikan kenmerkende snavelclip alsook het belangrijkste onderdeel, de 18-karaats penpunt zijn verguld met 18-karaats roségoud.


Met deze nieuwe Limited Edition creëert Pelikan opnieuw een elegante vulpen. Deze pen is gelimiteerd op 300 stuks en door zijn hoogwaardige afwerking en exclusieve uitstraling doen ze het wereldwonder alle eer aan.


Elke pen wordt geleverd in exclusieve doos met bijhorende inkt, verkrijgbaar vanaf 15 oktober en komt op € 1930.


Reserveer nu reeds via mail


Montblanc Augmented Paper

By Penworld 3 years ago

Montblanc Augmented Paper


Schrijwaren passen niet in onze huidige digitale wereld… Of toch wel? Montblanc toont dat de twee werelden perfect samen kunnen bestaan. Met het nieuwe assortiment ‘Augmented Paper’ van Montblanc, kan u digitale notities maken zonder het genot van schrijven met pen en papier op te geven!

Kaweco Supra Brass review

By Penworld 3 years ago


Kaweco staat bekend om zijn eerder experimentele producten. Pennen als de Kaweco Sport of de extreem kleine Lilliput zijn uniek op een markt die vooral geleid wordt door erg klassieke merken met traditionele pennen. Maar deze keer heeft Kaweco zich wel erg overtroffen met hun nieuwste creatie! Een schot in de roos, genaamd: Supra.

web-monitoring-ok