Uw taal: Nederlands
Uw taal:

Specialist in schrijfwaren

Grote voorraad

Gratis levering vanaf € 50

Voor 17.00 uur besteld, morgen geleverd

 
 
(0)
Vergeet uw inkt hier niet te bestellen 

U hebt niets in uw winkelwagen.

Swipe to the left

AntwerPPen made in Antwerp for Antwerp with Conid Bulkfiller

By Penword 2 years ago

AntwerPPen by Conid @ Penworld


Met trots presenteren wij u de Conid AntwerPPen collectie. Drie exclusieve vulpennen zowel beschikbaar in Demonstrator als vorige in Antwerp Red, ontstaan uit een samenwerking met Antwerps pennenmaker Conid en enkel verkrijgbaar in Antwerpen, de stad waar wij sinds jaar en dag met trots gevestigd zijn.

De AntwerPPen vulpennen zijn een ode aan onze prachtige stad. Het exclusieve rood-oranje materiaal weerspiegelt de kleuren van het huidige stadslogo. Op de clip is een een geslepen diamant gegraveerd, Antwerpen staat immers bekend als wereldleider in de diamantsector.


AntwerPPen Logo on clip


De AntwerPPen Regular maakt, zoals alle Conid vulpennen, gebruik van hun gepatenteerd 'Bulkfiller' vulsysteem. Dit garandeert een ongebruikelijk grote inktcapaciteit van 2.5ml tot zelfs 6ml op de Girafffe. Conid rust zijn pennen standaard uit met een kwaliteits stalen of titanium penpunt, deze worden in-house gecontroleerd en geoptimaliseerd. Door de combinatie van vakmanschap en oog voor detail is een stalen penpunt van Conid dan ook even goed als -of zelfs beter dan- eender welke gouden penpunt. De metalen details en het mechanisme zijn vervaardigd uit massief titanium. De gehele pen wordt van begin tot einde (uitgezonderd penpunt) volledig door Conid in antwerpen vervaardigd, en staat symbool voor het toppunt van kwaliteit.


Conid Bulkfiller


Kortom, met de Conid AntwerPPen Regular haalt u een unieke pen in huis, gekenmerkt door hoogwaardig design en vakmanschap...En uiteraard: Made in Antwerp!Kom deze nu ontdekken in onze winkel op de Paardenmarkt 112 in AntwerpenPosted in: Pennen Nieuws
web-monitoring-ok