Uw taal: Nederlands
Uw taal:

Specialist in schrijfwaren

Grote voorraad

Gratis levering vanaf € 50

Voor 16.00 uur besteld, morgen geleverd

 
 
(0)
Vergeet uw inkt hier niet te bestellen 

U hebt niets in uw winkelwagen.

You have no items to compare.

Swipe to the left

Montblanc Meisterstück UNICEF The Gift of Writing Collection

By Penworld 23 days ago

Montblanc UNICEF The Gift of Writing Collection


De Montblanc Meisterstück UNICEF The Gift of Writing collectie is een speciale editie gebaseerd op één van de meest iconische pennen ter wereld, de Meisterstück. Reeds sinds 2004 steunt Montblanc UNICEF en werd er reeds meer dan 10 miljoen USD geschonken. Dit geld wordt gebruikt om kinderen van over de hele wereld toegang te geven tot basisonderwijs en de betere kwaliteit hiervan. Daarom zal er voor elke verkochte pen van deze collectie ook een bedrag geschonken worden aan UNICEF.


Elke pen uit deze collectie is voorzien van de eerste tekens geleerd door kinderen over de hele wereld in de 6 meest gebruikte alfabetten. Het patroon is geïnspireerd op de Rosetta Steen


Montegrappa Heartwood

By Penworld 1 month ago

Montegrappa Heartwood pennen


Montegrappa, de oudste fabrikant van schrijfinstrumenten van Italië, brengt met de Heartwood een hommage aan de meest voorname Italiaanse waarden: een liefde voor organische materialen en de gaven van Moeder Natuur. De nieuwe pennen tonen de relatie tussen mens en natuur, een kostbaar link die nooit mag worden onderschat.


Cross lanceert de eerste pen met bluetooth tracker, de Peerless TrackR

By Penworld 1 month ago

Cross Peerless TrackR


De Cross Peerless TrackR is de ideale oplossing voor mensen die altijd hun pen misplaatsen. Het is de eerste pen met een ingebouwd tracking systeem van de makers van de bekende TrackR.


Montegrappa Game of Thrones

By Penworld 3 months ago

Game of Thrones

Game of Thrones is met zijn epische verhaallijnen van verraad en de adel, de eer van de familie, ambitie en liefde, en de dood één van de meeste populaire tv series ter wereld. Montegrappa is dan ook erg trots om de officiële schrijfwaren van deze serie te mogen maken. De 4 uitvoeringen zijn gebaseerd op de belangrijkste families: Stark, Baratheon, Lannister en Targaryen.Paper Republic notietieboek

By Penworld 3 months ago

Paper RepublicVanaf nu kan u bij ons ook terecht voor de Paper Republic notitieboeken


Paper Republic is opgericht in Wenen in 2013 en werkt samen met de beste papierfabrieken en leerlooierijen. Hun Grand Voyageur vergezelt je bij alle gebeurtenissen in je leven. Op reis, op het werk of thuis, je noteert je afspraken, vertrouwt hem je ideeën toe, ... De Grand Voyageur is aanpasbaar en flexibel aan je behoeften met verschillende vullingen, accessoires en gekleurde vervangelastieken.


De notebook is verkrijgbaar in 2 verschillende formaten, de Grand Voyageur in formaat 10,5 x 15cm en de Grand Voyageur XL welke 14,5 x 21cm meet.Elk notitieboek wordt geleverd in een prachtige lederen omslag die enkel mooier wordt in gebruik, door zijn handige elastiek kan u hierin alles opbergen.


Standaard wordt elke agenda geleverd met een blanco notitieboek, je kan hem echter aanvullen met diverse accessoires zoals kaarthouders, weekplanners, portefeuille, notietieboekjes,....


De notitieboeken bestaan in Writers Essentials dozen, deze starterkits worden geleverd met extra vullingen, elastieken en cashhouder in een luxe houten doos.De volledige collectie kan u hier bestellenPelikan M101N Bright Red Special Edition Vulpen

By Penworld 3 months ago


Met de Special Edition M101N Bright red lanceert Pelikan een nieuw meesterwerkje van elegantie met een intens heldere kleur, en uniek voorkomen. Deze verdient zeker een plek in de modellenreeks van de historische M101N.


Vandaag besteld, vandaag geleverd

By Penworld 3 months ago

Op zoek naar een leuke pen en zou u die graag nog vandaag ontvangen? Voor onze klanten in Antwerpen is dit vanaf nu ook mogelijk bij bestelling voor 16 uur!


Door een samenwerking met Parcify ontvangt u nu uw bestelling wanneer u wilt, en dit ook op zaterdag en zondag, tussen 7 uur 's ochtend en middernacht.

Review Pilot Capless Vanishing Point Vulpen

By Penworld 4 months ago


Pilot Capless Vanishing Point


De Pilot Capless (ook wel ‘Vanishing point’ genoemd) is een icoon in de pennenwereld, en het is niet heel moeilijk om in te zien waarom. Het was namelijk Pilot, dat reeds begin jaren ’60 de allereerste vulpen onder dop op de markt bracht. Vandaag de dag is het nog steeds een van de meest populaire ‘luxe’ vulpennen, mede dankzij het uniek en makkelijk hanteerbaar mechanisme.


Uitzonderlijk aanbod Graf von Faber-Castell

By Penworld 5 months ago

Graf von Faber-Castell Guilloche met gratis sleutelhanger

Uitzonderlijk aanbod Graf von Faber-Castell


Bij aankoop van een vulpen, balpen of potlood uit de volledige Guilloche reeks ontvangt u GRATIS
een bijpassende lederen sleutelhanger uit de Graf von Faber-Castell collectie t.w.v. € 75

Graf von Faber-Castell Pen of the Year 2017 Vikings

By Penworld 5 months ago

Graf von Faber-Castell 2017 Viking Edition

Graf von Faber-Castell Pen of the Year 2017 - Vikings Platinum Edition

De nieuwe Pen of the Year brengt het verhaal van mensen die een zeer sterke invloed hebben gehad op onze geschieden: de Vikings


Ook al werden de Vikings door hun tijdgenoten de plaag van het noorden genoemd, dit schets een onvolledig beeld van het volk. Het waren immers ook ontdekkingsreizigers, ambachtslieden en vooral uitmuntende scheepsbouwers.

De Pen of the Year 2017 is gebaseerd op de karakteristieke houten boten, de Knarss. Deze hadden een belangrijke rol in de maatschappij en economie van de Vikings.

web-monitoring-ok