Uw taal: Nederlands
Uw taal:

Specialist in schrijfwaren

Grote voorraad

Gratis levering vanaf € 50

Voor 16.00 uur besteld, morgen geleverd

 
 

You have no items to compare.

Swipe to the left

Porsche Design Shake Pen of the year 2017

By Penworld 24 days ago

Porsche Design Shake Limited Edition


Voor het eerst brengt Porsche Design hulde aan de succesvolle Shake Pen serie met een limited edition 2017. Deze exclusieve balpen is volledig vervaardigd uit roestvrij staal. Het fijn gestreepte penlichaam geeft de pen een strakke uitstraling.


Net zoals de andere shake pennen werkt deze pen op basis van het innovatieve “shake-mechanisme”: met één korte polsbeweging verschijnt de mine en is de pen klaar om te schrijven. Herhaal dezelfde beweging en de mine verdwijnt terug in de pen.

Porsche Design Shake Limited Edition

Om dit unieke schrijfinstrument een gepast plekje op je bureau te geven, wordt de pen geleverd met een Shake Pen houder in de vorm van een Porsche 911 auto. Dit Porsche 911 silhouet is vervaardigd uit massief aluminium dat gezandstraald werd om een mat oppervlak te verkrijgen. De combinatie van de glanzende Shake Pen met de matte penhouder creëert een aantrekkelijk visueel contrast.

Porsche Design Writing Shake Pen of the Year 2017

Deze set komt in een beperkte oplage van 911 stuks wereldwijd. De pen wordt gegraveerd met zijn editienummer op het uiteinde en de penhouder heeft is tevens voorzien van het jaar 2017 op de achterzijde. De pennen worden handmatig geassembleerd en worden samen met penhouder en een limited edition certificaat geleverd in een aantrekkelijke geschenkverpakking.


Deze pen is in zeer beperkte oplage beschikbaar in België vanaf 1 augustus. Bestel nu en ontvang deze als eerste!Rhodia Papier Review

By Penworld 26 days ago

Rhodia Papier


Bij het aankopen van een luxe vulpen worden vaak twee belangrijke details vergeten: inkt en papier! Immers de keuze van inkt en papier bepalen -misschien nog meer dan de keuze van pen- de algemene schrijfervaring! Over inkt zullen we het vandaag niet hebben, wel over papier.


Als u graag met vulpen schrijft, zal u het ongetwijfeld al gemerkt hebben: goedkoop kopieerpapier werkt vaak voor geen meter met uw geliefde schrijfinstrument! De inkt loopt uit en drukt door het papier heen, en het schrijven voelt krassend en vervelend. Dat is uiteraard zonde wanneer u net geïnvesteerd hebt in een goede vulpen, dus is het belangrijk ook meteen goed papier te voorzien.


Pelikan Classic 200 Smoky Quartz Special Edition

By Penworld 2 months ago

Special Edition M200 Smoky Quartz


Pelikan Special Edition 205 Aquamarine

De Edelstein inkt van het jaar 2017, Smoky Quartz, inspireerde Pelikan om opnieuw een special edition te brengen in deze fascinerende kleur. Anders dan zijn voorgangers, heeft deze Smoky Quartz 200 reeks een gouden afwerking. De gouden ringen, de fijne Pelikan clip en de vergulde penpunt uit staal passen perfect bij de warme, bruine tinten van deze schrijfinstrumenten.Deze Classic reeks wordt aangeboden als zuigervulpen en als balpen met drukmechanisme. De penpunt van de vulpen is vervaardigd uit verguld, roestvrij staal.
Naargelang het handschrift en de persoonlijke smaak van de schrijver, is de penpunt beschikbaar in de breedtes EF, F, M en B.De set van de M200 vulpen met de bijhorende edelstein inkt geeft dit kleurconcept extra uitstraling: exclusief voor deze set werd de Edelstein inktflacon verfijnd met gouden
letters.Lamy aion, simply modern

By Penworld 2 months ago


Lamy aion

Lamy lanceert een nieuwe pen, de Lamy aion: Simply modern!


De voor het eerst naadloos uit aluminium diepgetrokken onderdelen van de behuizing verlenen de serie een unieke harmonische uitstraling. Geborstelde en gestraalde oppervlakken produceren formele spanning die met een zijdemat glanzende Eloxal-laag als afwerking veredeld worden. De massief overkomende hoogglans-gepolijste clip rondt het totaalconcept perfect af.


Deze collectie werd ontworpen door Jasper Morrison, de vulpen is afgewerkt met een nieuw ontworpen penpunt is zal leverbaar zijn in extra fijne, fijne, medium en brede penpunt.


De vulpen, balpen en roller zullen beschikbaar zijn in zwart en olivesilver uitvoering.


Deze serie zal binnenkort beschikbaar zijn voor pre-order, levering in juli.

Montegrappa Cigar Pen 2017 Limited Edition

By Penworld 3 months ago

Exact 20 jaar na het uitbrengen van de eerste Cigar Limited edition lanceert Montegrappa een nieuwe Limited Edition. Het roken van sigaren blijft ondanks dat het meer en meer uit de gratie geraakt nog steeds een guilty pleasure voor kenners die de rijke smaken en aroma's hiervan weten te waarderen.


Montegrappa Cigar Pen 2017


De pennen zijn gemaakt uit "Tobacco" celluloid en dit zorgt samen met de vorm van de pen voor een prachtig resultaat. DDe combinatie van lichtbruin met lichtere parelmoer stroken, werden speciaal gekozen daar deze op tabaksbladeren lijken.
Graf von Faber-Castell Colour Concept

By Yves Van Gindertalen 3 months ago


Graf von Faber-Castell heeft de handen in elkaar geslagen met upcoming fashionillustrator Kera Till. Het resultaat zijn sets met schrijfgerei en lederwaren in nieuwe, frisse kleuren met speelse illustraties.Kera Till
Een van de fans van Graf is Kera Till. De Münchense Parijzenaar is een opkomend talent in de wereld van de illustratie. Ze heeft onder andere al samengewerkt met Esprit, Louis Vuitton, Ladurée en Hermés en weet dus stilaan wereldwijd haar stempel te drukken op de marketingillustratie van vooral fashion, food en gadgets. Omdat Kera Till tijdens haar creatief proces bijna uitsluitend met materiaal van Faber-Castell werkt, moest ze dan ook geen twee keer nadenken
wanneer de designers van haar lievelingsmerk haar vroegen de handen in elkaar te slaan voor het ontwerp van een nieuwe reeks
producten.Het resultaat is een set met alle producten die een beroepsillustrator of een hobbytekenaar nodig heeft, in erg frisse kleuren en opgeleukt met speelse illustraties.


De set bestaat uit een Guillocheeen Guilloche vulpen en/of balpen, een sleutelhanger, een lederen etui voor twee schrijfinstrumenten, bijhorende inktvullingen en een linnen A5 notebook versierd door Kera Till. De hele set wordt in vijf frisse nieuwe kleuren uitgebracht: Electric Pink, Burned Orange, Turquoise, Olive Green en Violet.


Pelikan Raden M800 Royal Gold Limited Edition

By Penword 4 months ago


Pelikan Raden M800 Royal Gold


Raden is een traditionele Japanse ambacht, die vooral toegepast wordt bij vernis- en houtwerk.


Door te werken met smalle strookjes van kostbare parelmoer, creëert de kunstenaar van de Raden vulpen een mooi en indrukwekkend kunstwerk. Elke pen is werkelijk uniek.


Pelikan Raden M800 Royal Gold


De eerste stap bij het vervaardigen van de Raden M800 Royal Gold vulpen is om het oppervlak een diepzwarte kleur geven door middel van de speciale Japanese Urushi lak. Vervolgens worden de typische strookjes gemaakt met stukjes kostbare, witte parelmoer. Een 14 karaats gouden folie word zorgvuldig aangebracht op de achterzijde van de strepen. De stroken worden gefixeerd aan dop en penlichaam met lak. Ten slotte voorziet de kunstenaar elke vulpen van een handtekening en individueel nummer met de Maki-e techniek, die vroeger uitsluitend gereserveerd was voor de Japanse, koninklijke familie als teken van hun macht.


Pelikan past bij deze Raden limited edition reeks de prachtige Japanse kunst van het decoreren toe op de bekende Souverän vulpennen.


Pelikan Raden M800 Royal Gold


De Raden M800 vulpen Royal Gold is een meesterwerk met een 18 karaats gouden penpunt in maat M, tweekleurig met accenten in rhodium. Elke vulpen wordt opgeborgen in een traditionele Japanse geschenkdoos, vervaardigd uit Paulownia hout

Pelikan Raden M800 Royal Gold

De Raden M800 Royal Gold zal beschikbaar zijn vanaf juni 2017, met een beperkte oplage van 388 stuks wereldwijd voor € 1785.Pre-order per mail en ontvang deze pen als eerste.


Montblanc Meisterstück UNICEF The Gift of Writing Collection

By Penworld 5 months ago

Montblanc UNICEF The Gift of Writing Collection


De Montblanc Meisterstück UNICEF The Gift of Writing collectie is een speciale editie gebaseerd op één van de meest iconische pennen ter wereld, de Meisterstück. Reeds sinds 2004 steunt Montblanc UNICEF en werd er reeds meer dan 10 miljoen USD geschonken. Dit geld wordt gebruikt om kinderen van over de hele wereld toegang te geven tot basisonderwijs en de betere kwaliteit hiervan. Daarom zal er voor elke verkochte pen van deze collectie ook een bedrag geschonken worden aan UNICEF.


Elke pen uit deze collectie is voorzien van de eerste tekens geleerd door kinderen over de hele wereld in de 6 meest gebruikte alfabetten. Het patroon is geïnspireerd op de Rosetta Steen


Montegrappa Heartwood

By Penworld 5 months ago

Montegrappa Heartwood pennen


Montegrappa, de oudste fabrikant van schrijfinstrumenten van Italië, brengt met de Heartwood een hommage aan de meest voorname Italiaanse waarden: een liefde voor organische materialen en de gaven van Moeder Natuur. De nieuwe pennen tonen de relatie tussen mens en natuur, een kostbaar link die nooit mag worden onderschat.


Cross lanceert de eerste pen met bluetooth tracker, de Peerless TrackR

By Penworld 5 months ago

Cross Peerless TrackR


De Cross Peerless TrackR is de ideale oplossing voor mensen die altijd hun pen misplaatsen. Het is de eerste pen met een ingebouwd tracking systeem van de makers van de bekende TrackR.


web-monitoring-ok