Uw taal: Nederlands
Uw taal:

Specialist in schrijfwaren

Grote voorraad

Gratis levering vanaf € 50

Voor 16.00 uur besteld, morgen geleverd

 
 
Swipe to the left

Caran d'Ache Justice League Special Edition

By Yves Van Gindertalen 3 months ago

Caran d'Ache Justice League


Caran dAche lanceert zijn nieuwe JUSTICE LEAGUE TRINITY special edition in samenwerking met Warner Bros.


Caran d'Ache heeft samengewerkt met de superhelden van de Justice League om een reeks legendarische schrijfwaren te creëren. Om deze iconische superhelden te vieren, hebben de ambachtslieden van het Genève-gebaseerde bedrijf hun knowhow samengevoegd om een aantal buitengewone technische uitdagingen in de gaten te houden. Stijl, hoogmoedigheid, kracht en tijdloosheid ... de speciale editie van de Justice League van Caran d'Ache onthult de supermachten die diep in elk van ons verborgen zijn.


Superman, batman, wonder woman


Met zijn speciale speciale uitgave Justice League TRINITY combineert Caran d'Ache drie legendarische superhelden van de Justice League, die hun op maat gemaakte schrijfinstrumenten ontwerpen. Met hun legendarische supermachten en iconische kostuums, Superman, Batman en Wonder Woman

Leverbaar vanaf 23 oktoberPilot Iroshizuku Ink Promo

By Penworld 4 months ago

Pilot Iroshizuku Promo

Bij bestelling van 2 kleuren Iroshizuku inkt ontvangt u deze nu aan de promoprijs van € 49 voor de set, tevens worden deze geleverd in een exclusieve geschenkverpakkingPilot Iroshizuku promo

Iroshizuku is een luxueuze Japanse inkt gemaakt door Pilot. "Iro" staat voor kleur en "Shizuku' voor druppel.
Elk van de 22 kleuren is een verwijzing naar de wondermooie Japanse landschappen en planten die allemaal bijdragen tot de verschillende beschikbare tinten. Geniet van de Japanse kleurenpracht terwijl je schrijft.
De flessen worden allemaal handgeblazen en zijn een echte eye-catcher op elk bureau.Visconti Gaudi Casa Batlló

By Penworld 4 months ago

Visconti heeft zopas zijn nieuweste Limited Edition aangekondigd.: Casa Batlló


Deze pen is gemaakt door de Visconti artisans en is de perfecte interpretatie van de filisofie die Casa Batlló doordringt. De eigenaren van Casa Batllówaren zo enthousiast over het design van de pen dat ze Visconti toelating hebben gegevens om deze pen wereldwijd te lanceren.

Visconti Casa Batlló by Gaudi


Visconti heeft de meest geavanceerde technieken gebruikt: van microfusiepunten die met handwerk per stuk worden gewerkt, tot glanzende verzameling en iriserende coating om de tegels op het dak van het gebouw te reproduceren. Het zorgvuldige onderzoek van de materialen, gesneden om de krommingen en lijnen van het oorspronkelijke gebouw van Casa Batlló te houden , zijn synoniemen voor het Visconti-vakmanschap.Het lichaam en de dop zijn op drie lagen gebogen; Elk is gegoten in verschillende materialen (Acryl, Zilver, Emalje), en vertegenwoordigt de gevel van Casa Batll Ó .


De dop van de pen is gevormd naar het specifieke ontwerp van het dak (gebouwd uit kleine kleurrijke tegels ).
De clip ( afgerond links van het midden en eindigend in een torentje en kruis) vertegenwoordigt de lans van Saint-George in de achterkant van de draak.
De pen is voorzien van de bekende dubbele reservoir krachtvuller gepatenteerd van Visconti, evenals met de iconische 23kt Palladium nib.
De Pen is ontwikkeld met de steun van de eigenaars van Casa Batll Ó in Barcelona, die sinds de beëindiging van de 110-jarigden de 110 jarig bestaan heeft gevierd.
Als ambassadeur van schoonheid, kunst en luxe is Visconti opnieuw gekozen om de geest van de beroemde kunstenaar te vertegenwoordigen.


Deze pen is gelimiteerd op 188 stuks wereldwijd € 4500, Pre-order nu per mailAntwerPPen made in Antwerp for Antwerp with Conid Bulkfiller

By Penword 4 months ago

AntwerPPen by Conid @ Penworld


Met trots presenteren wij u de Conid AntwerPPen collectie. Drie exclusieve vulpennen zowel beschikbaar in Demonstrator als vorige in Antwerp Red, ontstaan uit een samenwerking met Antwerps pennenmaker Conid en enkel verkrijgbaar in Antwerpen, de stad waar wij sinds jaar en dag met trots gevestigd zijn.

De AntwerPPen vulpennen zijn een ode aan onze prachtige stad. Het exclusieve rood-oranje materiaal weerspiegelt de kleuren van het huidige stadslogo. Op de clip is een een geslepen diamant gegraveerd, Antwerpen staat immers bekend als wereldleider in de diamantsector.


AntwerPPen Logo on clip


De AntwerPPen Regular maakt, zoals alle Conid vulpennen, gebruik van hun gepatenteerd 'Bulkfiller' vulsysteem. Dit garandeert een ongebruikelijk grote inktcapaciteit van 2.5ml tot zelfs 6ml op de Girafffe. Conid rust zijn pennen standaard uit met een kwaliteits stalen of titanium penpunt, deze worden in-house gecontroleerd en geoptimaliseerd. Door de combinatie van vakmanschap en oog voor detail is een stalen penpunt van Conid dan ook even goed als -of zelfs beter dan- eender welke gouden penpunt. De metalen details en het mechanisme zijn vervaardigd uit massief titanium. De gehele pen wordt van begin tot einde (uitgezonderd penpunt) volledig door Conid in antwerpen vervaardigd, en staat symbool voor het toppunt van kwaliteit.


Conid Bulkfiller


Kortom, met de Conid AntwerPPen Regular haalt u een unieke pen in huis, gekenmerkt door hoogwaardig design en vakmanschap...En uiteraard: Made in Antwerp!Kom deze nu ontdekken in onze winkel op de Paardenmarkt 112 in AntwerpenPelikan Souverän 805 Ocean Swirl Special Edition

By Penworld 4 months ago

Pelikan Special Edition Souverän 805 Ocean Swirl


Pelikan Special Edition 200 Smoky Quartz

Deze nieuwe en opvallende Special Edition is vervaardigd uit een bijzonder materiaal dat elke Ocean Swirl pen een spectaculair en bijzonder uitzicht geeft. In het licht krijgt de pen extra diepte en schittering, variërend in intensiteit . Net zoals in de diepzee wisselen lichte en donkere partijen elkaar af en wordt zo het licht uit de oceaan geïmiteerd. Elk schrijfinstrument is uniek.De clip en ringen zijn bedekt met Palladium en de penpunt uit 18-karaats goud is volledig gerodineerd om zijn zilveren glans te bekomen. Zoals bij de meeste Pelikan pennen worden verschillende penbreedtes aangeboden, passend bij de individuele schrijfstijl. De penpunt zal beschikbaar zijn in maat EF, F, M, en B. Verder kan je kiezen uit een vulpen, balpen of roller,Elke pen wordt met de hand gemaakt en zorgvuldig gecontroleerd om aan de strengste kwaliteitsnormen te voldoen!


We raden onze Edelstein inkt Jade aan, die prachtig accordeert met de pen. De 805 Ocean Swirl zal beschikbaar zijn vanaf november 2017. Bestel nu reeds uw Ocean Swirl vulpen en ontvang een gratis flesje Edelstein inkt bij uw pen!
Pelikan Souverän Ocean Swirl Special Edition Fountain Pen

Pelikan Souverän Ocean Swirl Special Edition Roller

Pelikan Souverän Ocean Swirl Special Edition Ballpoint Pen
Caran d'Ache 849 Vulpen Review

By Penworld 4 months ago

Als we over iconische pennen spreken, zijn dat heel vaak vulpennen waar we het eerst naar kijken: bijvoorbeeld de Montblanc Meisterstück 149, Pelikan Souverän of Lamy 2000,… Echter zijn er ook heel wat balpennen die hun strepen verdienen tussen al dat vulpen-geweld! Zo ook de Caran D’ache 849, een iconische balpen met het typische zeshoekig profiel dat in de meeste Caran D’ache pennen terugkeert!Pelikan Souverän 605 White-Transparant Special Edition

By Penworld 4 months ago

Pelikan Special Edition Souverän 605 White-Transparant


Pelikan Special Edition 200 Smoky Quartz

Elegant en delicaat, dat is de uitstraling van de nieuwe Souverän 605 wit-transparant. De pen lijkt misschien onopvallend met zijn toonop-toon tinten, maar niets is minder waar. De heldere witte tonen zorgen voor een moderne interpratie van de klassieke Souverän pen.Het wit-transparante penlichaam is vervaardigd uit cellulose-acetaat via het traditionele productieproces. Voor de witte onderdelen is hoog-kwaliteitshars gebruikt. De clip en ringen zijn verfijnd met een Palladium afwerking en de 14 karaats gouden penpunt is gerhodineerd om de zilveren uitstraling te bekomen die accordeert met de andere onderdelen. Ook het binnenwerk, dat door het semi-transparante penlichaam zichtbaar is, past perfect bij de witzilveren look. Elk schrijfinstrument is met de hand geassambleerd en nauwkeurig nagekeken om aan de hoogste eisen te voldoen.Elke pen is met de hand geassambleerd en nauwkeurig nagekeken om aan de hoogste eisen te voldoen.De Souverän 605 White-Transparent is verpakt in een speciaal ontworpen geschenkdoos en zal beschikbaar zijn als vulpen en balpen vanaf midden oktober 2017. Bestel nu reeds en wees zeker van uw exemplaar.
Pelikan Souverän 605 White Transparant

Pelikan Souverän White Transparant Special Edition Balpoint Pen
Kaweco Special Brass Review

By Penworld 5 months ago

Kaweco Special Brass Review


De Kaweco Special is een pen die vaak vergeten wordt als men aan het Duitse Kaweco denkt. Niet geheel onterecht gaat de meeste aandacht uit naar de uitgebreide collectie ‘Sport’ pennen, die met hun kleine en ongebruikelijke design zowel compact als uitstekend bruikbaar zijn.Porsche Design Shake Pen of the year 2017

By Penworld 6 months ago

Porsche Design Shake Limited Edition

Voor het eerst brengt Porsche Design hulde aan de succesvolle Shake Pen serie met een limited edition 2017. Deze exclusieve balpen is volledig vervaardigd uit roestvrij staal. Het fijn gestreepte penlichaam geeft de pen een strakke uitstraling.

Net zoals de andere shake

pennen werkt deze pen op basis van het innovatieve “shake-mechanisme”:

met één korte polsbeweging verschijnt de mine en is de pen klaar om te

schrijven. Herhaal dezelfde beweging en de mine verdwijnt terug in de

pen.Rhodia Papier Review

By Penworld 6 months ago

Rhodia Papier


Bij het aankopen van een luxe vulpen worden vaak twee belangrijke details vergeten: inkt en papier! Immers de keuze van inkt en papier bepalen -misschien nog meer dan de keuze van pen- de algemene schrijfervaring! Over inkt zullen we het vandaag niet hebben, wel over papier.


Als u graag met vulpen schrijft, zal u het ongetwijfeld al gemerkt hebben: goedkoop kopieerpapier werkt vaak voor geen meter met uw geliefde schrijfinstrument! De inkt loopt uit en drukt door het papier heen, en het schrijven voelt krassend en vervelend. Dat is uiteraard zonde wanneer u net geïnvesteerd hebt in een goede vulpen, dus is het belangrijk ook meteen goed papier te voorzien.


web-monitoring-ok